De leukste lifestyle artikels op een rijtje

Regelmatig verschijnen er artikels op mijn blog op het gebied van lifestyle. Omdat er bijna elke dag een artikel op mijn blog verschijnt, raken de oude artikels een beetje weg. Daarom is het tijd voor een overzicht, met de leukste lifestyle artikels. Kijk je mee?

1. Top 5 makkelijke kamerplanten

Ben je niet zo goed in het verzorgen van planten of kijk je er liever niet te veel naar om? Dan is dit een goed artikel om te lezen! Planten zijn niet altijd makkelijk om mooi te houden en zeker niet als ze speciale wensen hebben. Inmiddels woon ik ruim een jaar samen met mijn vriend en zoals je misschien wel op Instagram hebt gezien, namen mijn vriend en ik regelmatig een kijkje bij het tuincentrum. We kochten af en toe een plant en weten nu precies wat we fijn vinden.

planten

2. Sneakers onderhouden en wit maken – tips

Om heel eerlijk te zijn koop ik niet vaak nieuwe schoenen, maar als ik schoenen koop dan ben ik er ook echt onwijs blij mee en wil ik ze graag zo lang mogelijk mooi houden. In dit artikel lees je mijn tips om jouw sneakers mooi te houden zodat je er extra lang plezier van hebt!

3. Waarom het hebben van een knaagdier zo leuk is & tam maken

Het verzorgen van een cavia valt echt reuze mee. 1 á 2 keer in de week de bak verschonen is voldoende. Ze vragen wel elke dag om vers water, caviavoer, (4 keer) verse groente en hooi. Wist je dat mijn cavia altijd op het hokje springt als hij weet dat ik zijn voerbak ga vullen? Zo lief!

Waarom het hebben van een knaagdier zo leuk is & tam maken

4. Met deze programma’s is tv kijken wel leuk!

Staat de tv bij jou 24/7 aan of kijk je alleen bepaalde programma’s? Ik kijk niet veel televisie en als ik kijk, ben ik voornamelijk aan het zappen. Herkenbaar? In dit artikel staan mijn favoriete programma’s, wie weet zit er ook iets voor jou tussen!

5. Maastricht in december, magisch

Vorig jaar werd ik door mijn vriend meegenomen naar Maastricht in december, want ik was jarig! Super leuk en extra gezellig door alle kerstversieringen. In het verleden zijn we al eens eerder naar Maastricht geweest en dit was ook echt geslaagd. Zo leuk, dat we het blijkbaar nog een keertje over deden haha.

Maastricht in december, magisch

6. Bloggers Be Like Tag

Een tag lezen op een andere blog vind ik altijd zo leuk! Vandaar dat ik er zelf ook eentje post. Deze tag is afkomstig van Haremaristeit.nl en gaat alleen over bloggen. Have fun!

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

7. Daarom ga je naar de DM – Wat je moet weten

Regelmatig schrijf ik een stukje over de DM als ik op vakantie ben geweest. Veel mensen weten wat de DM is, maar waarom is dit nou zo’n fijne drogist? In dit artikel vertel ik waarom veel mensen zo verliefd zijn op de DM en wat jij moet weten als je er ééntje gaat bezoeken. 

DM

8. Zo bespaar ik veel geld op mijn boodschappen

Boodschappen zijn één van de uitgaven die elke week weer terugkomen. Gelukkig bestaan er een aantal simpele manieren om toch een beetje te besparen op je boodschappen. Probeer de onderstaande tips en je zult zien dat je minder kwijt bent wanneer je een bezoekje aan de supermarkt doet! Stop het geld wat je niet hebt uitgegeven in een spaarvarken, zo kun je ook nog sparen.

boodschappen

9. Een weekendje weg in Gelderland, echt genieten!

De titel is misschien een beetje saai, maar dat was dit weekendje weg in Gelderland totaal niet! We deden niet heel veel bijzonders, maar juist het wandelen door de bossen en het mooie weer in februari zorgde voor ontspanning en zomerkriebels.

Wat vind jij leuk om te lezen op het gebied van lifestyle?

Heb jij al eens gekeken onder het kopje van Beauty, Food Inspiration en Lifestyle op mijn blog?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Join the Conversation

 1. Ik heb zelf een cavia en die vraagt veel aandacht haha. Het ligt er ook aan hoe je ze opvoedt denk ik. Ik ben altijd veel bezig met hem en hij mag bijvoorbeeld altijd met ons mee-eten en krijgt zelf ook eten op vaste tijden. Die tijden weet hij zelf ook haha! Hij kan vrij rondlopen (zindelijk gemaakt), dus dan huppelt hij of naar ons of naar de keuken.

  PS: Je nummering klopt niet helemaal. Ik denk dat je dingen gewisseld hebt 🙂

 2. Dat beestje heeft zeker weten een heel mooi leven bij jullie, super lief! 🙂

  Oeps.. dank voor de tip! Ik zie het nu ook haha.

 3. Leuk zo’n verzamel blog 🙂 Als ik sommige artikelen zie dan krijg ik echt ‘heimwee’ naar ons oude leven.. Shoppen bij DM, weekendjes weg… Toch wel een gemis! Ben al zeker een maand of 5 niet bij DM geweest 😛 Natuurlijk geen first world problem, maar ik mis het wel haha.

  1. Toen ik dit artikel schreef kreeg ik ook een beetje heimwee hoor haha.

 4. Wat handig dat je deze artikelen in één blogpost heb verzameld. Ik ga hem opslaan, zitten er een paar tussen die ik interessant gaat vinden voor ons toekomstige huis.

  1. Wat leuk! Ik ben benieuwd hoe jullie huisje gaat worden, ik zal je in de gaten houden haha. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close