Bloggers Be Like Tag

Een tag lezen op een andere blog vind ik altijd zo leuk! Vandaar dat ik er zelf ook eentje post. Deze tag is afkomstig van Haremaristeit.nl en gaat alleen over bloggen. Have fun!

 1. HOE LANG BLOG JE AL?
  Ongeveer 2 jaar geleden besloot ik mijn blog Enjoyyourownbeauty op te zetten, waar ik nog altijd erg blij mee ben!
 2. WAT VIND JE HET ALLERLEUKST EN HET ALLERSTOMST AAN BLOGGEN?
  Het leukste aan bloggen vind ik de interactie met andere mensen. Tot nu toe heb ik nog niet iets gehad wat ik niet leuk vond aan bloggen.
 3. WAT ZIJN JOUW BESTE KWALITEITEN ALS BLOGGER EN AAN WELKE PUNTEN WIL JE NOG SLEUTELEN?
  Zelf vind ik dat fotografie één van mij beste kwaliteit is. Het is zo leuk om met verschillende settings te prutsen tot je het juiste shot hebt gevonden.Volgend jaar zou ik graag iets anders willen naast het bloggen, maar ik weet nog niet zo goed wat.
 4. WIE ZIJN JOUW FAVORIETE BLOGGERS UIT BINNEN- EN BUITENLAND?
  Mijn favoriete blogger is Serena Verbon van Beautylab.nl. Op Beautylab.nl verschijnen originele artikelen en het leest heel prettig.
 5. WELKE DRIE ARTIKELEN OP JE BLOG, ZIJN HET MEEST GELEZEN OF GEDEELD OP SOCIAL MEDIA?
  Vraag me niet waarom, maar het artikel: Gezichtscrème van Cien is één van mijn meest gelezen artikelen. Daarna volgt:
 • Kruidvat Self Tan Mousse
 • Mijn haar verven als een aubergine.

Op Instagram is een paar keer mijn foto van een bruisbal gedeeld in Spanje, hier ben ik stiekem wel een beetje trots op haha!

 1. WELKE MISVATTING OVER BLOGGEN HOOR JE HET MEEST, OF WELK ONDERDEEL VAN BLOGGEN HEB JE ZELF ONDERSCHAT?
  Een paar jaar geleden toen ik zelf nog geen blog had dacht ik altijd dat het super simpel was. Iedereen maakt wat foto’s, schrijft er een tekst bij en post het op social media. Hier kwam ik snel op terug toen ik zelf begon met bloggen! Daarnaast vind ik het ook super vervelend wanneer mensen roepen dat bloggers altijd alles maar toegestuurd krijgen. Dit is echt niet het geval en hier moet je eerst heel wat moeite voor doen.
 2. AAN WELKE BLOGGERSCLICHÉS MAAK JIJ JE SCHULDIG?
  Dit vind ik zo’n lastige vraag! Artikels op mijn blog schrijf ik eerlijk en transparant zodat mijn lezers ook echt iets aan een review hebben. In het verleden heb ik ooit een super positieve blog gelezen over een waterproof mascara. Vervolgens kocht ik die mascara en liep het mega snel uit toen het in aanraking kwam met water. Zo’n persoon volg ik dan ook niet meer.
 3. KRIJG JE HULP, OF DOE JE ALLES VOOR JE BLOG HELEMAAL ZELF?
  Alles op mijn blog doe ik zelf, behalve de foto’s van mezelf die ik op Instagram plaats. Deze maakt meestal iemand in mijn omgeving zoals mijn vriend of moeder.
 4. PLAN JIJ JE BLOGBERICHTEN VAN TEVOREN IN, OF POST JE ALLES ‘LIVE’?
  Als je een trouwe volger bent dan weet je dat ik drie artikelen per week plaats op maandag, woensdag en vrijdag om 08:00 uur. Het is eigenlijk onmogelijk naast een studie of baan om dit allemaal live te posten. Meestal probeer ik een maand vooruit te werken zodat ik ook genoeg tijd heb voor de leuke en spontane uitjes.

 1. WELKE GOUDEN (OF TECHNISCHE) TIP HEEFT JOU GEHOLPEN EN ZOU IEDERE BLOGGER MOETEN WETEN?
  Echt een gouden tip heb ik niet. Ik wil alleen meegeven dat je moet bloggen voor je plezier en niet voor het geld of de spullen die je krijgt. Op die manier hou je een blog niet vol en daarnaast is het erg belangrijk dat je al je creativiteit kwijt kunt!
 2. WAT IS DE MOOISTE ERVARING (OF SAMENWERKING) DIE JE MET JE BLOG HEBT GEHAD?
  Een poos geleden heb ik een samenwerking gehad met fotofabriek.nl. Super leuk aangezien ik een fotoboek mocht ontwerpen, van het huis waar ik nu net één jaar woon.

Nou dit was het dan. Hopelijk vonden jullie deze Bloggers Be Like Tag leuk.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close