Over Mij

Welkom en wat leuk dat je op deze pagina hebt geklikt. Ik ben Fabienne (24) en woon in Friesland samen met mijn vriend en 3 lieve konijnen. Sinds 2017 blog ik op Enjoyyourownbeauty.nl en plaats ik regelmatig artikelen om 08:00 uur. Op deze blog kun je content lezen over beauty, lifestyle, fashion, recepten en persoonlijke artikelen.

In 2021 ben ik gestart met een HBO opleiding Toegepaste Psychologie en in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn met mijn blog. Verder ben ik dol op koken en vind ik het erg leuk om nieuwe producten te proberen. Dit kun je natuurlijk ook allemaal lezen op mijn blog!

Hoe is mijn blog ontstaan ?

Toen ik jonger was had ik al veel interesse in beauty, maar ook in koken. Als kind probeerde ik regelmatig nieuwe producten en volgde ik andere bloggers. Ik vond dit destijds altijd zo leuk om te volgen en op de hoogte te blijven van nieuwe merken.

Uiteindelijk besloot ik in 2017 zelf met een blog te starten en wat was dat spannend zeg! Ik ben nog altijd heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik vind het vooral heel leuk dat ik mijn creativiteit kwijt kan in mijn blog en andere mensen kan inspireren.

In 2020 schreef ik mijn blog in bij de Kamer van Koophandel. Mijn blog was enorm gegroeid waardoor het mogelijk was om hier mijn werk van te maken.

Ik werk nog steeds elke dag met plezier aan mijn blog en ik schrijf over veel verschillende onderwerpen. Je kunt o.a. artikelen verwachten op het gebied van beauty, maar je kunt hier ook handige tips, persoonlijke artikelen, reizen, lifestyle en soms leuke fashion artikels vinden.

Over foodvibess.com

In oktober 2021 ben ik begonnen met het oprichten van Foodvibess.com. Voorheen verschenen alle recepten op mijn Beauty & Lifestyle blog: Enjoyyourownbeauty.nl, maar na een poosje merkte ik dat het tijd werd om deze content een speciaal plekje te geven op het internet.


Op mijn website Foodvibess.com kan ik mijn creativiteit kwijt en mijn passie voor koken en lekker eten met jullie delen. Het leukste aan koken vind ik dat je altijd weer nieuwe combinaties kunt ontdekken en het is natuurlijk altijd leuk als er dan weer een nieuw recept ontstaat!

Mijn missie:

De recepten die ik plaats zijn vaak makkelijk, snel en uitgebreid gefotografeerd. Ik hoop hiermee te laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn en dat je vooral heel veel plezier kunt ervaren in de keuken!

Wat kun je verwachten van Foodvibess.com


De recepten op Foodvibess.com variëren van eenvoudige tot gemiddelde recepten, zo staat er altijd iets voor je tussen. Zoek je een specifiek recept? Gebruik dan de zoekbalk. Ook kun je op de homepage een kopje ‘recepten index’ vinden. Hier staan alle recepten netjes per categorie aangegeven, zodat alle recepten op de website overzichtelijk blijven.

Wat voor categorieën kun je vinden?

 • Lunch
 • Ovenschotels
 • Pasta’s
 • Quiche recepten
 • Salade recepten
 • Rijst
 • Snacks
 • Soepen
 • Bak recepten
 • Wraps
 • Vegetarisch
 • Vlees
 • Weekmenu’s
 • Aardappel
 • Sauzen

Naast recepten plaats ik ook elke zondag een nieuw weekmenu. Deze rubriek heet: Fab’s eetoverzicht. Via deze rubriek hoop ik andere mensen te kunnen inspireren en ideeën te geven voor het avondeten aangezien dit soms best moeilijk kan zijn.

Social Media

Mocht je het leuk vinden op mij te volgen op social media, klik dan hier: @Foodvibes.nl. Hier deel ik alle nieuwe recepten, blogs, kijkjes achter de schermen en persoonlijke posts.

Ideeën

Heb je een idee voor een recept of iets anders? Stuur dan gerust een mailtje! Alle ideeën of opmerkingen zijn welkom. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar: Enjoyyourownbeauty@outlook.com

Foodvibess.com

Naast mijn blog ben ik ook actief op mijn andere social media kanalen. Mocht je het leuk vinden om mij te volgen klik dan op het onderstaande linkje!

Elke week verschijnen er nieuwe artikelen om 08:00 uur.

Wilt u contact met mij opnemen of heeft u interesse in een samenwerking? Bezoek dan mijn samenwerken/Adverteren pagina.

Veel leesplezier!

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close