Over Foodvibess.com

Hoi, mijn naam is Fabienne Krol en ik ben in oktober 2021 begonnen met Foodvibess.com. Voorheen verschenen alle recepten op mijn Beauty & Lifestyle blog: Enjoyyourownbeauty.nl, maar na een poosje merkte ik dat het tijd werd om deze content een speciaal plekje te geven op het internet.


Op mijn website Foodvibess.com kan ik mijn creativiteit kwijt en mijn passie voor koken en lekker eten met jullie delen. Het leukste aan koken vind ik dat je altijd weer nieuwe combinaties kunt ontdekken en het is natuurlijk altijd leuk als er dan weer een nieuw recept ontstaat!

Foodvibess.com

Mijn missie:

De recepten die ik plaats zijn vaak makkelijk, snel en uitgebreid gefotografeerd. Ik hoop hiermee te laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn en dat je vooral heel veel plezier kunt ervaren in de keuken!

Wat kun je verwachten van Foodvibess.com


De recepten op Foodvibess.com variëren van eenvoudige tot gemiddelde recepten, zo staat er altijd iets voor je tussen. Zoek je een specifiek recept? Gebruik dan de zoekbalk. Ook kun je op de homepage een kopje ‘recepten index’ vinden. Hier staan alle recepten netjes per categorie aangegeven, zodat alle recepten op de website overzichtelijk blijven.

Wat voor categorieën kun je vinden?

 • Lunch
 • Ovenschotels
 • Pasta’s
 • Quiche recepten
 • Salade recepten
 • Rijst
 • Snacks
 • Soepen
 • Bak recepten
 • Wraps
 • Vegetarisch
 • Vlees
 • Weekmenu’s
 • Aardappel
 • Sauzen

Naast recepten plaats ik ook elke zondag een nieuw weekmenu. Deze rubriek heet: Fab’s eetoverzicht. Via deze rubriek hoop ik andere mensen te kunnen inspireren en ideeën te geven voor het avondeten aangezien dit soms best moeilijk kan zijn.

Social Media

Mocht je het leuk vinden op mij te volgen op social media, klik dan hier: @Foodvibes.nl. Hier deel ik alle nieuwe recepten, blogs, kijkjes achter de schermen en persoonlijke posts.

Ideeën

Heb je een idee voor een recept of iets anders? Stuur dan gerust een mailtje! Alle ideeën of opmerkingen zijn welkom. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar: Enjoyyourownbeauty@outlook.com

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close