Lidl Parfum – Deze moet je scoren!

Lidl parfum? In deze blogpost deel ik 3 heerlijke geuren die ik onlangs bij de Lidl heb gescoord. Ik kan alvast verklappen dat ik mega enthousiast ben en niet eens wist dat parfum van de Lidl zo goed was. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Lidl parfum

Ik kocht de onderstaande parfums bij de Lidl

  • Suddenly Fragrances Lovely
  • Suddenly Fragrances Chalou
  • Suddenly Fragrances Femelle

Alle varianten die in deze blogpost voorkomen zijn vegan, hoera!

Lidl parfum

Lovely

Het geurtje Lovely bevat 75 ml en is verpakt in een wit doosje. Niet heel bijzonder verder, maar de parfum daarentegen ruikt onwijs lekker! De geur ruikt fris en ruikt in het begin een beetje naar alcohol, maar als de geur eenmaal iets langer op de huid aanwezig is, merk ik dat de geur door begint te komen. Het is een heerlijke frisse en lichte parfum.

Chalou

Het uiterlijk van Chalou deed mij gelijk denken aan de parfum van Chanel. Een mooie luxe flacon verpakt in een roze kartonnen doosje. De flacon bevat 75 ml en de geur ruikt lekker fris en een klein beetje zoetig, een lastige geur om te omschrijven. Het is een lichte parfum en daarom ook geschikt voor dagelijks gebruik.

Femelle

Ook de Femelle deed mij denken aan de parfum van Chanel. Een mooie luxe verpakking een flacon die ik graag een mooi plekje geef in de slaapkamer. Ook deze Lidl parfum bevat 75 ml en is een vrij ‘zware’ geur. Het is een heerlijke zoete en warme parfum. Persoonlijk zou ik deze geur niet elke dag dragen omdat de geur vrij intens is. Ideaal voor bijvoorbeeld speciale gelegenheden!

Mijn ervaring met Lidl parfum

Alle geuren vind ik echt top en zeker voor zo’n kleine prijs. Helaas weet ik de exacte prijs niet meer, maar deze waren allemaal onder de €10,- De geuren Suddenly en Chalou ruiken in het begin een klein beetje naar alcohol, maar gelukkig is dat maar voor even. Bij Femelle kan ik dat echter niet ontdekken! Kortom, ik ben enthousiast en kan de geuren zeker aanraden!

Lidl parfum

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Wat is jouw favoriete ‘budget’ parfum?

Join the Conversation

  1. Suddenly Madame Glamour van Liddl is dezelfde geur als Coco Mademoiselle van Chanel. Het blijft minder lang hangen. Mogleijk zijn de andere Liddl geuren ook scent-a-likes.

  2. suddenly femelle is de copie van la vie est belle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close