Terug naar de kindertijd met Oilily

Toen ik wat kleiner was had ik altijd één favoriete parfum: Oilily Classic Eau de Parfum. Die vrolijke bloemetjes maakte mij als klein meisje gelijk vrolijk en om eerlijk te zijn nu nog steeds! Vandaag neem ik jullie mee naar een stukje van mijn kindertijd waarin ik verliefd was op dit geurtje.

Dit geurtje kocht ik vroeger echt altijd bij de Kruidvat! Natuurlijk had je in die tijd ook al veel verschillende soorten geurtjes, maar toch trok mij de parfum van Oilily het meeste aan. In die tijd zat ik nog op de basisschool en als ik dan vakantie had kocht ik vaak samen met mijn moeder weer een nieuwe flacon. Bij de Kruidvat verkopen ze de parfum voor 30 ml dus dit is als kind natuurlijk heel snel op haha!

De parfum is nog steeds te koop bij de Kruidvat voor €11,99, voor 30 ml. Als ik de parfum zo eens bekijk snap ik gelijk waarom ik als kind helemaal weg was van dit geurtje. Die vrolijke gekleurde bloemetjes maken de parfum zo schattig! De flacon heeft een lieve uitstraling en ook een super leuk blik waarin de flacon zit verpakt.

De Oilily parfum bevat noten van Siciliaanse mandarijn en Spaanse limoen. Het hart van deze geur bestaat uit meloen, perzik, pruim, appel en framboos. Een heerlijke frisse geur met een vleugje zoetigheid, perfect voor deze zomer toch?

De parfum blijft een dikke ochtend hangen waarna ik hem zelf niet zo goed meer ruik. Meestal spray ik de geur dan ook twee keer op over de gehele dag.

Natuurlijk gebruik ik het liefste een parfum die je de hele dag ruikt, dus dit is wel een klein minpuntje.

Ik ben erg blij met deze parfum en het doet mij gelijk weer terugdenken aan mijn kindertijd. Ondanks dat het geen langhoudende geur is, draag ik deze parfum regelmatig. Hebben jullie ook een speciale parfum die jullie vroeger altijd droegen?

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties, laat het weten in een reactie hieronder. P.s. Volg jij mij al op Instagram?

Liefs
x

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *