The master perfumer van Kruidvat

Parfum, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Dit keer liep ik in de Kruidvat waar ik twee test geurtjes kocht van het merk: The master Perfumer. Jullie heb de geuren vast wel eens voorbij zien komen toen je in de Kruidvat liep. Dit merk is vaak in de aanbieding en kwam regelmatig voorbij in de reclame. Nieuwsgierig geworden? Scrol dan eventjes naar onderen.

White Lily n 26 (50 ml voor € 8,49)
Als eerste moet ik even zeggen dat de verpakking echt top is! Sierlijke letters op een licht geel/warm doosje karton, echt mooi! De flacon waar de parfum in zit vind ik ook echt zo tof, het geeft me op één of andere manier gelijk zo’n lente gevoel haha.

De geurnoten van deze parfum zijn oranje bloesem, lelie en amber. De spray heeft een mooie nevel en je ruikt duidelijk de oranje bloesem en lelie terug in de geur. Een lekkere frisse maar ook iets wat zoete parfum.

Absolute Iris n 39 (50 ml voor € 8,49)
De naam zegt eigenlijk al genoeg.. De parfum ruikt naar de heerlijke bloem: iris. Verder is de parfum verrijkt met patchouli en muskus. Zodra ik de parfum op mijn huid spray ruik ik vooral de iris. De parfum heeft een sterke zoete geur waar je wel van moet houden, anders is deze parfum niet zo geschikt voor jou.

Verder heeft de geur een mooie nevel wanneer je sprayt. De flacons zijn zeker een aanwinst in mijn parfum stash, ik ben er dan ook erg blij mee!

De geuren van The Master Perfumer zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat zowel in de variant 15 ml als 50 ml. Persoonlijk vind ik de geur White Lily n 26 onwijs lekker, deze draag ik dan ook bijna elke dag haha!

Welke geur dragen jullie het liefst?

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Anna Gerrie - beautyonthefarm.nl says:

    Klinkt goed! White Lily lijkt mij ook het lekkerst 🙂

  2. Ik heb toevallig de white lily vandaag gekregen van mijn moeder. Die ruikt echt heel lekker inderdaad. Ga morgen ff bij de Kruidvat kijken om de andere even te ruiken! Harstikke leuke flesjes zijn het! 😍

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close