Christina Aguilera Red Sin – Review

Ondanks dat de parfum van Christina Aguilera Red Sin al een poosje verkrijgbaar is, had ik deze parfum nooit eerder gekocht tot vorige week. Ik scoorde de parfum bij de Etos en toevallig was deze ook nog in de aanbieding, hoe leuk! Tijd om de parfum van Christina Aguilera Red Sin een plekje op mijn blog te geven. Benieuwd of deze parfum iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Christina Aguilera Red Sin

De parfum van 50 ml is o.a. verkrijgbaar bij de Etos, bol.com en Wehkamp voor €21,19

De flacon vind ik persoonlijk echt heel erg mooi! Het flesje is bewerkt met rood (nep)kant waardoor de parfum gelijk een sensuele uitstraling heeft. Ook het strikje op de dop maakt deze parfum schattig en lief. Nog een leuk weetje is dat de parfum zelf een hele lichte, roze kleur heeft. Love it!

Christina Aguilera Red Sin

Het parfum van Christina Aguilera heeft een fruitige en bloemige geur. Onwijs lekker als je het mij vraagt haha! Deze parfum bestaat uit de volgende noten:

  • Topnoten: Rode appel en kaneel
  • Hartnoten: Rode cyclaambloemen
  • Basisnoten: Sandelhout en Musk

Mijn ervaring met Christina Aguilera Red Sin

In de ochtend spray ik ongeveer 2 keer in mijn hals en 1 keer op mijn kleding. Ik merk dat dit voldoende parfum is voor de hele dag. De geur is prima als dagelijkse geur te dragen, maar zelf bewaar ik het liever voor speciale gelegenheden. Persoonlijk vind ik een lichtere geur iets fijner voor dagelijks gebruik.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Zoals je kon lezen ben ik erg positief over deze parfum. Een heerlijke geur die een mooi plekje krijgt in de badkamer, yay! Kortom, zoek je een lekkere fruitige en bloemige parfum? Zet deze dan op je lijstje!

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close