Snapscara van Maybelline New York

Yay! Er is een nieuwe mascara op de markt gebracht, namelijk Maybelline Snapscara! Op mijn blog test ik niet heel vaak mascara, maar over dit product hoor ik zoveel goede verhalen dat ik de Snapscara wel moest kopen!

Snap on, snap off. Op deze manier presenteert Maybelline,  Snapscara in de reclamespot. Het unieke aan deze mascara is dat je het super makkelijk kan aanbrengen en verwijderen. Je kan het zelfs verwijderen met water, waar ik dan ook super nieuwsgierig naar ben.

De mascara heeft een gebogen borsteltje zodat alle wimpertjes in één keer geraakt worden, zonder dat je veel moeite hoeft te doen, ideaal vooral als je in de ochtend haast hebt! Naast al deze positieve beloftes schijnt de mascara geen klontjes te geven en kun je het er gemakkelijk afhalen zonder te schrobben.

Tijd om te testen
Het valt mij op dat de mascara mijn wimpers een boost geven als het om de lengte gaat! De onderstaande foto was pas na één laagje. Je kunt natuurlijk een heftiger effect creëren door de mascara aan te brengen met 2 á 3 laagjes.

Het verwijderen van de mascara is super fijn. Ik gebruik hiervoor een simpele remover van de Action, maar met water is dit ook prima te doen. Mocht je last hebben van gevoelige ogen dan kun je prima deze mascara gebruiken.

Maar… als je een mascara gemakkelijk kunt verwijderen met water moet je er om denken dat je dit niet draagt op een regenachtige dag haha. In de loop van mijn werkdag merkte ik dat de mascara een paar lichte vlekjes achterliet op mijn huid, pas dus wel een beetje op dat je niet te veel in je ogen wrijft.

Conclusie
Een super fijne mascara met een mega tof resultaat, maar pas wel een beetje op met regen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar het product, klik dan even op het onderstaande linkje:

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close