Bodycrèmes van Biocura

Biocura is het merk van de Aldi. Toen ik deze producten zag liggen deed het me gelijk denken aan Nivea Soft, die grote witte ronde pot met hydraterende crème. Natuurlijk kon ik deze crème van Biocura niet laten liggen en wou ik het graag proberen. Lees je mee?

Classic
Deze variant is verrijkt met bijenwas, jojobaolie, vitamine E en provitamine B5. Een dikke luchtige crème die je makkelijk uitsmeert over de huid. De crème is geschikt voor een droge huid en plakt niet, heel fijn!

De bodycrèmes  zijn verkrijgbaar in twee varianten: soft en classic voor €1,89 per stuk. Niet duur voor een pot met een inhoud van 250 ml!

Soft
Biocura soft is verrijkt met glycerine, jojobaolie en vitamine E. De crème is geschikt voor de normale huid en voelt iets minder dik aan dan de Classic variant. Je kunt de bodycrème  niet alleen gebruiken voor je lichaam, maar ook voor het gezicht. Super handig voor wanneer je op reis gaat, alles in één! Dit kan trouwens niet bij de Classic.

Beide varianten trekken razendsnel in de huid waardoor je meteen je kleren kunt aantrekken. Dit vind ik echt een pluspunt! De geur van beide crèmes ruiken heerlijk fris en zijn een beetje te vergelijken met de Nivea Soft.

Conclusie
Mocht je zoekende zijn naar een fijn en budgetvriendelijke bodycrème dan kan ik je deze lijn zeker aanraden! Tijdens het aanbrengen merk je duidelijk dat het een rijk en voedend product is, die niet plakt en snel in de huid trekt. Mijn huid is niet heel droog dus ik gebruik liever de Soft, ook omdat je deze crème op het gezicht kunt smeren.

Wat vinden jullie van de producten van Biocura?

Liefs
x

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *