Nature Box Argan Oil – Uitgebreide Review!

Ken jij de lijn van Nature Box Argan Oil al? Onlangs kwam ik deze lijn tegen van Nature Box en het sprak mij gelijk aan door de oranje uitstraling van deze toffe producten. Vandaag vertel ik jullie er graag meer over in deze uitgebreide review. Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Nature Box Argan Oil

Over Nature Box

De producten van Nature Box zijn al een poosje verkrijgbaar en inmiddels zijn er al een aantal varianten verschenen. Nature Box richt zich op de natuur en dat doen ze door natuurlijke en vegan ingrediënten te gebruiken. De producten zijn vrij van sulfaten, siliconen en parabenen.

Ik kocht de onderstaande producten:

 • Shampoo €7,69
 • Conditioner €7,69
 • Shampoo Bar €7,69
 • Haarolie €9,99
Nature Box Argan Oil

Shampoo

De shampoo is verrijkt met cold-pressed arganolie, voor intense voeding van het haar. Het product bevat 98% natuurlijke ingrediënten, super tof als je het mij vraagt!

Nature Box Argan Oil

Ik breng een kleine hoeveelheid aan op nat haar en masseer het door mijn haar. Deze shampoo met arganolie schuimt rijkelijk dus je hebt maar een klein beetje van het product nodig. Na 2 minuten spoel ik de shampoo uit mijn haar en voelt het nog een beetje stug.

Conditioner

Ook de conditioner is verrijkt met cold-pressed arganolie. Zowel de shampoo als conditioner hebben een heerlijke subtiele geur. De producten ruiken een beetje zoet en hebben iets weg van ananas, erg lekker!

Nature Box Argan Oil

Na het uitspoelen van de shampoo breng ik een kleine hoeveelheid conditioner aan. Ik masseer de conditioner voornamelijk in de punten zodat mijn hoofdhuid niet zo snel vet wordt. De conditioner is romig en daardoor kun je het product heel makkelijk verdelen. Na het uitspoelen voelt mijn haar al een stuk zachter aan!

Shampoo Bar

De eerste keer dat ik een shampoo bar ging gebruiken moest ik echt heel erg wennen. Uiteindelijk vond ik het juist heel erg fijn om te gebruiken. Waarom? Omdat een shampoo bar o.a. heel zuinig in gebruik is. Het perfecte beauty care product voor een duurzame lifestyle.

Nature Box Argan Oil

De bar schuimt goed en hierdoor kun je het product makkelijk door het haar verdelen.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Nature Box

Mijn ervaring met de producten van Nature Box Argan Oil

Alle producten zijn erg fijn om te gebruiken en ik kan het dan ook echt aanraden. Mijn haar voelt in eerste instantie een beetje stroef aan, maar de conditioner maakt het helemaal goed! Persoonlijk ben ik echt fan van deze natuurlijke producten die ook nog eens heel lekker ruiken. Kortom, ik ben tevreden!

Heb jij ervaring met de producten van Nature Box?

Join the Conversation

 1. Ja heb er ervaring mee. Helaas is deze niet goed voor vettig haar.bovendien krijg je prikkels op je haren en ogen.

  1. Hoi Sherry,

   Jammer dat jij niet zo’n goede ervaring hebt met deze lijn!
   Ik herken de prikkels op mijn haren en ogen niet. Ik kan me wel voorstellen dat de lijn minder geschikt is voor haar dat snel vet wordt.

   Misschien is de variant met avocado of almond beter voor jou? 🙂

   Liefs
   x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close