Etos hair protection spray

Een tijdje geleden plaatste ik een filmpje op mijn Instagram story, over wie een goede zon protector voor mijn haar wist. In de zomer droogt je haar mega snel uit en licht je haarkleur op, dus om een droog bosje stro te voorkomen kocht ik deze Etos hair protection spray! Ben je nieuwsgierig naar dit product? Scrol dan eventjes naar onderen.

Toen ik de achterkant van het etiket las dacht ik gelijk, dit is precies wat ik zoek! :

Door zon, zee en zwemwater kan je haar het in de zomer zwaar te verduren krijgen. Deze hair protection spray is dan ook een musthave voor iedereen die zijn of haar lokken wil beschermen tegen uitdrogen en verkleuren.

Gebruik: voor en tijdens het zonnen op het droge of vochtige haar sprayen. Niet uitspoelen. 

Natuurlijk was ik erg benieuwd naar de spray en gelukkig had ik mazzel want het was heel mooi weer, waardoor ik de spray gelijk kon proberen! Ik sprayde de spray op mijn droge lokken en de geur deed mij verbazen, er kwam een heerlijke frisse zonnebrand geur tevoorschijn!

Op de verpakking stond aangegeven dat je de spray regelmatig moest aanbrengen maar hoe vaker ik het product aanbracht hoe stugger mijn haar aanvoelde. De spray heb ik 3 keer aangebracht over de gehele dag.

Aan het einde van de dag voelde mijn haar een beetje ´knapperig´, stug en ik merkte duidelijk dat er een gek laagje om mijn haar zat.

Ik had eigenlijk gehoopt op iets meer verzorging maar dit zit er helaas niet in. Voor een middagje zonnen is het een prima product, als je het één keer aanbrengt. Hoe vaker je het aanbrengt hoe stugger je haar wordt en dit willen we natuurlijk niet. Kortom een prima product maar niet te vaak sprayen haha!

De spray is te koop voor €5,25 en de flacon bevat 150 ml. Hoe verzorgen jullie je haar tijdens de warme zomerdagen?

Liefs
x

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close