Urtekram Lavendel – Review

Onlangs ontving ik een heel leuk pakketje met verschillende producten van Urtekram Lavendel. Ik had nog niet eerder van dit merk gehoord, dus ik was gelijk enthousiast! Zeker toen ik zag dat de producten van Urtekram ook nog eens natuurlijk zijn. Nieuwsgierig of je deze lijn Urtekram Lavendel ook moet proberen? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

  • Maximum Shine Conditioner
  • Hand Crème
  • Maximum Shine Shampoo
  • Hand Wash

De onderstaande producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Ekoplaza.nl

Shampoo

De shampoo heb ik inmiddels meerdere keren gebruikt en ik ben oprecht enthousiast! Deze shampoo van Urtekram is speciaal voor droog en beschadigd haar en is verrijkt met een mix van broccolizaadolie en aloë vera.

broccolizaadolie

Masseer de shampoo in het haar en spoel vervolgens grondig uit. Mijn haar heeft een natuurlijke glans gekregen. Ook de geur van lavendel is nog duidelijk aanwezig, heerlijk!

Urtekram Lavendel

Conditioner

Na de shampoo gebruik ik de conditioner van Urtekram lavendel. Ik masseer een klein beetje conditioner in mijn haren en focus mij vooral op de haarlengtes. De conditioner is net als de shampoo ook verrijkt met broccolizaadolie en aloë vera.

Urtekram lavendel

Na het uitspoelen van de conditioner voelt mijn haar heerlijk zacht en het heeft een prachtige glans gekregen. Ook is mijn haar makkelijk doorkambaar omdat de conditioner mijn haar zo zacht heeft gemaakt, helemaal top!

Urtekram lavendel

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Handcrème

Zoek je nog een fijne handcrème die een heerlijke lavendel geur heeft? Dan kan ik deze variant van Urtekram zeker aanraden! Deze heerlijk geurende handcrème is niet vet en trekt snel in de huid.

Het product is verrijkt met Aloë vera, shea butter en oliën uit amandelen, olijven en jojoba. Al deze fijne ingrediënten zorgen voor hydraterende eigenschappen.

Hand Wash

Een milde en vloeibare zeep dat is de Hand Wash van Urtekram lavendel! Het product is verrijkt met hoogwaardige oliën van rozemarijn, eucalyptus en kamille. Deze beschermen de huid tegen uitdroging.

Ook de heerlijke lavendel geur ruik je duidelijk terug in de zeep. Persoonlijk vind ik dit echt een heel fijn product.

Mijn ervaring met de producten van Urtekram Lavendel

Inmiddels heb ik alle producten van Urtekram met plezier kunnen testen. Ik ben super enthousiast over de producten. Ik moet wel eerlijk zijn dat de geur van lavendel duidelijk aanwezig is. Mocht je geen grote fan van lavendel zijn, dan zou ik deze lijn niet aanraden.

De producten van Urtekram lavendel zijn vegan en gecertificeerd door Ecocert COSMOS Organic. Meer informatie over de Producten van Urtekram? Klik dan op het onderstaande linkje.

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Wat fijn dat je dit zulke lekkere producten vind, de kleuren van het label passen perfect bij de ingrediënten en de geur. Dus dat hebben ze goed verwerkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close