Verzorging van Albert Heijn – Care

Wisten jullie al dat de Albert Heijn een eigen merk verkoopt genaamd: Care? Yay! Ik had de producten al eens vaker gespot toen ik door de winkel liep, maar nooit eerder gekocht. Het werd dus hoog tijd op de producten in mijn winkelmandje te stoppen en deze af te rekenen. Nieuwsgierig? Scrol dan naar onderen.

Verkrijgbaar bij de Albert Heijn

De Orange douchegel
De douchegel heeft een heerlijk frisse citrusgeur en is geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast bevat de flacon 300 ml douchegel waar je lekker lang mee kunt doen. Zodra ik de douchegel op mijn huid  aanbreng begint het gelijk te schuimen. De geur vind ik echt helemaal top! Een heerlijke frisse sinaasappelgeur zoals men op de flacon had beschreven!

De Shower Oil
Dit product is iets duurder dan de douchegel, maar er zitten dan wel 60% natuurlijke oliën in die de huid intensief verzorgen en hydrateren. De formule is verrijkt met panthenol wat zorgt voor een heerlijk zacht huidje dat soepel is, klinkt heerlijk toch! Tijd om te testen. allereerst moet ik even zeggen dat de geur van de olie echt goddelijk is! Een warme geur die zoet ruik en te vergelijken is met een amandelgeur. De olie maakt mijn huid heerlijk zacht en ik kan geen gekke minpuntjes ontdekken!

Als ik haast heb gebruik ik alleen een douchegel, shampoo & conditioner die je snel en gemakkelijk kunt gebruiken zonder inwerktijd. Wanneer ik tijd en zin heb om uitgebreid te douchen dan neem ik ook echt een momentje voor mezelf en dan gebruik ik graag producten zoals deze shower oil. Dat voelt toch net iets luxer dan een standaard douchegel haha.

Albert Heijn heeft een complete verzorgingslijn voor huid, haar en lichaam. Care is gecreëerd voor Albert Heijn en ze verkopen heel veel fijne producten voor kleine prijsjes, super leuk om eens te kijken!

Liefs
x

 

Join the Conversation

 1. Ik wist niet dat de AH een verzorgingslijn heeft! Het ziet er goed uit en het is erg betaalbaar!

 2. Ellen schoonen says:

  Gebruikte al de shampoo en condioner heerlijk.. Mijn dochter en ik vinden ht heerlijk. Toen gelijk ook maar de mousse en de wax, wijn zijn zo tevreden en dan voor die prijs! En wij hadden alles al uitgeprobeerd duurdere merken, kappersmerken
  Nu alleen de Carelijn doet precies ht zelfde en de geuren zijn heerlijk.
  En nu ontdekte we van de week de zilvershampoo.. Jeetje is super en voor dat geld. Je bespaart een hoop geld.
  En voor de gewone man te betalen., en toch de luxe hebben.

  1. Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de producten!
   Met de andere producten heb ik geen ervaring, maar door je reactie word ik wel nieuwsgierig haha.

   Liefs
   x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close