Doucheschuim van Nivea Silk

Als iemand tegen mij het woord zegt: douche foam, dan ben ik al alert! Ik vind het zo fijn om in de ochtend of na een lange dag onder de douche te stappen en je lichaam in te smeren met een lekkere dikke lading schuim, love it! Ik kocht de Nivea Silk mousse vanilla caramel en apricot marshmallow. Nieuwsgierig naar deze twee producten? Scrol dan naar onder!

Nivea Silk Mousse Vanilla Caramel
Stiekem vind ik de flacon zo mooi door de warme winterse kleuren die zijn gebruikt. De flacon bevat maar liefst 200 ml schuim, super fijn want zo doe je er ook nog eens lang mee. De foam ruikt ook echt naar vanille en een vleugje karamel. De geur is precies goed, niet te sterk en niet te slap.

Nivea Silk Mousse Apricot Marshmallow
Ook deze flacon oogt lekker warm door de perzik kleurtjes en bevat 200 ml. Zodra ik de dop van de flacon verwijder, komt er gelijk een zoete perzik geur tevoorschijn! Ook de marshmallow geur herken je zeker terug en ruikt echt toppie.

Wat vind ik?
De Nivea Silk Mousse producten zijn echt een aanrader! Lekker vrolijk en daarnaast biedt Nivea verschillende foams aan in allerlei geuren, voor ieder wat wils dus. Bekijk hieronder alle varianten en klik op het linkje voor meer informatie!

De mousse van Nivea is te koop voor rond de €5,00 en zijn zeker de moeite waard, ook leuk om als cadeautje weg te geven!

Liefs
x

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *