Wenkbrauwverf van de Kruidvat – review

Wenkbrauwverf van de Kruidvat. Altijd al eens zelf je wenkbrauwen willen verven met wenkbrauwverf? Ik probeerde het huismerk van Kruidvat! Nieuwsgierig of dit product goed zijn werk doet? Je leest het in dit artikel!

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Het leuke aan deze verf is dat je de wimpers ook kunt verven, maar mijn wimpers hebben dit niet echt nodig. Van nature zijn deze al zwart genoeg en met een beetje mascara zitten ze echt top!

Één pakje zou voldoende moeten zijn voor ongeveer 10 behandelingen, dit is best wel veel aangezien ze beloven dat de verf tot 6 weken blijft zitten. In het pakje zit een (1) flesje met vloeistof, een tube met kleurgel (2), een borsteltje(3) en wimperblaadjes.

Wenkbrauwverf van de Kruidvat

Hoe gebruik ik de wenkbrauwverf van de Kruidvat?

Het verven is echt super makkelijk en het klusje heb je zo geklaard! Maak als eerste de wenkbrauwen nat met een wattenstaafje gedipt in de (1) vloeistof. Pak daarna het (3) borsteltje en doe daar een klein beetje (2) kleurgel op. Borstel de wenkbrauwen en laat het ongeveer 1 minuut inwerken.

De wenkbrauwverf is verkrijgbaar voor €4,99.

Wenkbrauwverf van de Kruidvat
Before

Pas op dat je de inwerktijd van beide wenkbrauwen hetzelfde houdt i.v.m. kleurverschil. Wrijf de verf na de inwerktijd van de huid met een wattenschijfje en je bent helemaal ready!

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Wenkbrauwverf van de Kruidvat
After

Wat is mijn ervaring met de wenkbrauwverf?

Het resultaat van de verf vind ik niet heel goed. Helaas heb ik het product twee keer moeten aanbrengen, maar ik kon weinig verschil zien. Ondanks dat deze wenkbrauwverf niet heel duur is, ben ik oprecht wel een beetje teleurgesteld.

Heb jij deze wenkbrauwverf van de Kruidvat al eens gekocht en wat was jouw ervaring?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Gebruikte wenkbrauwen verf van Kruidvat merk al jaren perfect de kleur bruin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close