Nivea q10plus verstevigende bodymilk

Kennen jullie de Nivea Q10plus verstevigende bodymilk al? Ik nog niet en daarom test ik dit product met alle liefde uit. De bodymilk is speciaal voor een droge huid en zal deze verstevigen. Benieuwd naar mijn ervaring? Scrol dan snel naar onder!

De afgelopen twee weken heb ik braaf gesmeerd met de bodymilk na het douchen. Om eerlijk te zijn hou ik het smeren meestal niet vol dus dit was wel een uitdaging haha.

Zodra ik het product op mijn huid aanbreng merk ik gelijk dat de bodymilk erg fijn is. De melk trekt snel in en voelt helemaal niet vet of plakkerig aan! Dit vind ik echt een groot pluspunt aangezien ik een hekel heb aan producten die plakken of een ‘laagje’ achter laten op mijn huid.

De bodymilk van Nivea heeft een frisse geur en ruikt een beetje naar zeep, maar niet te geparfumeerd. Gewoon een lekkere geur, maar niet heel bijzonder. Na twee weken te hebben gesmeerd merk ik wel echt een verschil. Mijn huid lijkt minder droog te zijn en voelt wat steviger aan. Deze bodymilk lijkt me trouwens ook heel fijn om te gebruiken na het zonnen.

Ik ben erg tevreden over dit product. Persoonlijk vind ik het altijd erg vervelend als ik me na het smeren nog niet gelijk kan aankleden. Met deze bodymilk heb je daar helemaal geen last van!

De Nivea Q10plus verstevigende bodymilk is verkrijgbaar voor ongeveer €5,00,-

Wat vinden jullie van deze lijn?

Liefs
x

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close