Mac Cosmetics Make-up review

Mac Cosmetics make-up review. Het is de eerste keer dat ik make-up van dit merk mocht proberen en ik kan alvast verklappen dat ik super enthousiast ben! Lees je gezellig mee?

Ik kreeg de onderstaande producten:

 • Mac Cosmetics Powder Kiss Lipstick – 925 Marrakesh-Mere
 • Mac Cosmetics Powder Kiss Soft Matte Eye Shadow – A Little Tamed
 • Mac Cosmetics Pro Longwear Paint Pot – Brick a Brac
Mac Cosmetics

Mac Powder Kiss Lipstick – 925 Marrakesh-Mere

In het pakketje zat de Powder Kiss lipstick in de kleur 925 Marrakesh-Mere. Het is een prachtige, roestbruine kleur die perfect is voor de winter en herfst. Deze lipstick is verkrijgbaar voor €20,00

Mac Cosmetics

De kleur van de lipstick heeft een hele warme tint. Deze zit tussen donkerrood en oranje in. Dit kun je op de onderstaande foto goed zien.

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Mac Cosmetics

De lipstick brengt heel makkelijk aan en heeft een hele romige structuur. Verder is de Marrakesh-Mere 925 een matte lipstick, die de lippen goed gehydrateerd houden. Hierdoor vind ik de lipstick onwijs fijn om te gebruiken. Het droogt je lippen niet uit en daarnaast voel je de lipstick helemaal niet op je lippen zitten.

Mac Cosmetics

En dan de belangrijkste vraag: blijft de lipstick de hele dag goed zitten? Ja! Ik ben oprecht verrast en heel positief. Inmiddels heb ik de lipstick meerdere keren gedragen en de kleur blijft de hele dag mooi op zijn plek. Ook na het eten en drinken blijft de lipstick mooi, geen zorgen dus!

Op de onderstaande foto kun je de kleur in zijn geheel zien.

Mac Cosmetics

Mac Powder Kiss Soft Matte Eye Shadow – A Little Tamed

In het pakketje zat ook een prachtige oogschaduw genaamd A Little Tamed. Het is een hele mooie roze kleur die verkrijgbaar is voor €19,95

Mac Cosmetics

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin een beetje sceptisch was over deze kleur. Je moet er denk ik wel van houden, aangezien het een hele felle kleur is. Ondanks mijn twijfel ging ik het product natuurlijk wel met veel enthousiasme proberen! <3

Mac Cosmetics

Hieronder kun je een swatch zien van de oogschaduw A Little Tamed op mijn hand. De oogschaduw brengt heel makkelijk aan en heeft een fijne romige structuur. Daarnaast is het product ook super gepigmenteerd waardoor je heel weinig van de oogschaduw hoeft aan te brengen.

Mac Cosmetics

Ondanks mijn twijfel in het begin, ben ik nu vooral positief over deze kleur! Inmiddels heb ik de oogschaduw al een paar keer gedragen. Ook vind ik deze roze oogschaduw heel tof samen staan met de lipstick Marrakesh-Mere 925.

Mac Cosmetics

Mac Pro Longwear Paint Pot – Brick a Brac

Als laatste wil ik nog de Paint Pot van Mac met jullie delen! Ik ontving de variant Brick a Brac, Een prachtige oranje oogschaduw die verkrijgbaar is voor €23,00.

De structuur van de oogschaduw is een soort crème. Heel stevig, maar ook heel romig waardoor je het product heel makkelijk kunt aanbrengen.

Op de onderstaande foto kun je zien dat deze kleur van Paint Pot heel gepigmenteerd is. Super fijn want zo hoef je maar een beetje van het product te gebruiken en kun je lekker lang met de oogschaduw doen!

Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met deze oogschaduw. Het aanbrengen was even wennen, maar ging heel goed! Dit komt omdat ik meestal een oogschaduw draag op basis van poeder haha.

Persoonlijk vind ik het echt een hele mooie kleur! Deze ga ik zeker vaker dragen, love it.

Zoals je kunt lezen ben ik super enthousiast over deze producten van Mac Cosmetics. Alle producten zijn goed gepigmenteerd en blijven de hele dag goed zitten, zonder te vervagen. Mocht je net als ik enthousiast zijn geworden en de producten willen bestellen, neem dan eens een kijkje op de website van Mac Cosmetics.

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

Join the Conversation

 1. Janine Wooshy says:

  Wat een leuk artikel! Ik moet meteen aan mijn jeugd tijd denken paar jaren terug toen was Mac heel populair er waren bijna geen “andere” merken. Ik schaamde me dat ik boven 150 euro aan make-up ging kopen. Achteraf kon ik op een houtje bijten de hele maand . Maar ik was blij met wat ik had gekocht. Maar nu zou ik niet zo snel random dingen kopen in een bijenkorf, ik verdiep me meer in zoals blogs lezen. Maar ik denk wel dat ik meer dan 15 m.a.c lipstick heb, waaronder paar LE. Ik heb er wel meer van geleerd! haha

  Zou je snel mac kopen of heb je toch andere merken meer bovenaan staan? Ik wel hoor! Het is meer
  dat ik vroeger meer naar mac keek en af en toe haal ik wel eens iets (maar denk dat afgelopen 3 jaar
  niet meer iets heb gekocht) Ik hou zelf nu meer van Morphe of NYX.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close