Miss Sporty Wonder Smooth lipsticks

Vandaag test ik de Wonder Smooth lipsticks van Miss Sporty! Toen Miss Sporty net bekend was kocht ik wel eens een nagelak. Hier was ik nooit zo tevreden over! Nu het merk al wat langer bestaat hoor ik regelmatig goede verhalen over dit merk. Dit maakte mij dan ook nieuwsgierig!

De lipsticks hebben een erg mooi en fleurig design. Wat mij gelijk opviel is dat de kleur van de lipstick gelijk is aan de houder, erg origineel! Het hele assortiment bestaat uit 12 kleurtjes dus voor ieder wat wils!

 

De lipsticks lijken op eerste indruk goed gepigmenteerd te zijn. Ik heb de kleuren 201 Fantastic Blush en 300 incredible red gekocht voor €1.99 per stuk, super budgetvriendelijk! Nu is het tijd om te swatchen!

Wauw wat een mooi pigment hebben deze lipsticks! De kleuren zijn erg intens. Links zie je nummer 300 en rechts 201. Persoonlijk had ik dit niet verwacht van een budget merk zoals Miss Sporty.

Ik heb in de winter altijd last van droge lippen en ik ben benieuwd of de lipstick naast de goede pigmentatie ook voldoende verzorging geeft aan mijn lippen. Als eerste test ik 201 Fantastic Blush.

Voor een lichte kleur vind ik de lipstick erg goed dekken op mijn lippen! Hij brengt heel soepel aan en daarnaast merk ik zeker een goede verzorging! De lipstick plakt niet en heeft een mooie glans. Nu is het tijd voor nummer 300 Incredible red.

Ook deze kleur heeft een goede dekking en laat een mooie glans achter! De lipstick maakt mijn lippen niet droog. Beide lipsticks hebben een goede vorm waardoor het aanbrengen heel gemakkelijk is!

Nu is het nog de vraag of de lipstick eten en drinken kan overleven! Ik heb voor het testen de felle kleur 300 gebruikt. De lipstick heb ik ongeveer een uurtje gedragen en in dit uur heb ik (voorzichtig) een broodje gegeten en gedronken. Ondanks mijn voorzichtigheid bleef de lipstick niet goed zitten. Ik merkte al snel dat hij langzaam vervaagde. Na het eten of drinken moet je de kleur zeker bijwerken!

Toch ben ik erg tevreden over deze twee kleuren uit het assortiment van Miss Sporty! Voor €1,99 hoef je deze leuke kleurtjes niet te laten liggen. Miss Sporty heeft mij echt verrast met hun product! Ik zal deze kleurtjes zeker vaker dragen. De lipsticks zijn o.a. te koop bij de Etos.

Wat vinden jullie van de lipstick en welke producten gebruik jij van Miss Sporty?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close