Dove Original #wouldyouswitch

Jullie hebben vast al de reclame van Dove voorbij zien komen over de nieuwe deodorant. De reclame is bijna iedere dag nog wel een keertje te zien op tv of social media. Ik las veel positieve reviews over dit product en kon niet wachten om dit zelf te gaan testen. Lees je mee?

Ik kocht de onderstaande producten:

Beide deodorants bevat aluminiumzouten. Deze zouten zorgen er in het kort voor dat je minder zweet. Over het gebruik van aluminium in deodorant zijn nog veel discussies gaande. Sommige wetenschappers leggen dit in verband met borstkanker en alzheimer, maar andere wetenschappers spreken dit juist weer tegen. Tot op heden is er naar mijn weten nog geen wetenschappelijk bewijs gevonden.

Voordat ik beide producten zou kopen twijfelde ik wel een beetje over de aluminiumzouten, maar door de vele positieve reviews wou ik dit product toch graag testen! Wist je dat Dove ook deodorant verkoopt zonder aluminiumzouten? Super handig voor de mensen die hier toch geen goed gevoel bij hebben!

Wat vind ik van deze deodorants?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik ben helemaal verliefd op deze producten van Dove! Ik geloof meestal helemaal niet in de tekst 24 of 48 uur beschermd, maar deze deodoranten doen wat het moet doen en dat is zo fijn! Dove anti-transpirant houdt mijn oksels 48 uur echt fris, zonder dat ik opnieuw hoef te spuiten.

Naast de fijne werking ruiken de producten lekker en maakt het mijn huid zacht. Als ik mocht kiezen tussen een roller of een spuitbus, dan zou ik de spuit variant kiezen. Dit is puur een persoonlijke voorkeur! Ik ben nooit zo weg geweest van rollers haha.

Wat vinden jullie van Dove anti-transpirant en gebruiken jullie liever een roller of een spuitbus?

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close