Droogshampoo van de Lidl

Eén keer in de zoveel tijd winkel ik bij de Lidl om alle boodschappen voor het weekend in te slaan. Dit keer viel mijn oog op een nieuw product wat ik nog niet eerder had gezien, droogshampoo! Op mijn blog heb ik al over verschillende droogshampoos geschreven, zou dit product van de Lidl kunnen tippen aan Batiste, Colab of  Andrélon?

De twee varianten die ik kocht zijn:
–  Cien Dry Shampoo California Breeze €1,49
–  Cien Dry Shampoo Sweet Pink €1,49

Cien Dry Shampoo California Breeze
De variant California Breeze maakt het haar schoon en stralend.

Zodra ik de droogshampoo op mijn haar aanbreng ruik ik gelijk een hele frisse zomerse geur. De geur is niet spectaculair en blijft niet heel lang hangen.

Cien Dry Shampoo Sweet Pink
De Sweet Pink droogshampoo zorgt ervoor dat het haar fris en fruitig wordt nadat het product is aangebracht. De geur vind ik echt verrukkelijk en een stuk beter dan de California variant!

Een heerlijke zoete geur, die mij een klein beetje aan kersen doen denken. Doordat de geur een stuk intenser is merk ik dat dit ook langer blijft hangen in mijn haar.

Conclusie
Beide droogshampoos laten een kleine beetje een witte waas achter, maar nadat je het haar hebt geborsteld is dit verdwenen. Voor een budgetvriendelijk product als deze van de Lidl vind ik dit echt geen ramp! Mijn haar blijft de hele dag fris en wordt niet vet in de loop van de dag.

Before

Als ik mocht kiezen tussen deze twee varianten zou ik voor de Sweet Pink gaan. De geur vind ik net wat lekkerder, maar beide producten hebben dezelfde fijne werking!

After

Helaas durf ik niet met zekerheid te zeggen of de droogshampoo in het vaste assortiment is opgenomen of dat het een tijdelijk product is. Hou dit dus even in de gaten. Mocht je ze tegenkomen, zijn ze zeker het proberen waard!

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *