Beauty Oil van Kruidvat – Huidverzorgende olie

Beauty Oil van de Kruidvat proberen? Deze heerlijke huidverzorgende Beauty Oil is geschikt voor het verzorgen van littekens, zwangerschapsstriemen, verouderde huid en voor een droge huid. Nieuwgierig of dit product iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Pinterest?

Beauty Oil van Kruidvat

De beauty Oil van Kruidvat is verrijkt met vitamine A, E, Bisabolol, Calendula, Kamille-Extract en natuurlijke oliën. Deze huidverzorgende olie is geschikt voor het gezicht en lichaam.

Kruidvat huidverzorgende olie is verpakt in een flacon met een inhoud van 100 ml. Het product is vegan en verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,95.

Beauty Oil van Kruidvat

Persoonlijk heb ik geen last van recente littekens of striemen, dus op dat gebied kan ik deze Beauty Oil helaas niet testen. Ik kocht de olie omdat ik regelmatig last heb van een droge huid. Ook daar is deze huidverzorgende olie geschikt voor. Tijd om te proberen!

Beauty Oil van Kruidvat

Het aanbrengen van de Beauty Oil

De Beauty Oil van Kruidvat breng ik aan na het douchen op een droge huid. Ik spray een kleine hoeveelheid op mijn benen en merk al snel dat twee keer sprayen voldoende is! Ik masseer de olie in mijn huid en tijdens het aanbrengen merk ik dat de olie snel in mijn huid trekt. Super fijn.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

huidverzorgende olie

Ook de geur van deze heerlijke Beauty Oil is prettig. Het is lastig deze te omschrijven, maar het is een subtiele geur die een beetje ‘bloemig’ ruikt. Love it!

Mijn ervaring

Ondanks dat ik deze Beauty Oil niet kan testen op littekens of striemen, vind ik hem wel heel fijn voor een droge huid! Mijn huid voelt na het aanbrengen van de huidolie een stuk zachter en soepeler aan. Deze olie plakt niet, trekt snel in en is zuinig in gebruik. Kortom, ik ben enthousiast en dat voor een prijs van €3,95.

huidverzorgende olie Kruidvat

Ga jij deze Beauty Oil van Kruidvat proberen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close