Andrélon Biotin Strength

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op het testen van verschillende merken. De lijn Biotin Strength van Andrélon is al een tijdje te koop, maar ik had deze producten nog nooit eerder gekocht en dus werd het daar nu wel eens tijd voor! Biotine maakt deel uit van het vitamine B complex en staat bekend om de versterkende werking. Nieuwsgierig of deze lijn iets voor jou is? Scrol dan snel naar onderen!

De volgende producten komen voor in deze review:

De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en crème die verrijkt zijn met biotine, één van de belangrijkste vitamines voor sterk en gezond haar. Het haar kan door verschillende omstandigheden kwetsbaarder worden door bijvoorbeeld stress, haarverf of door apparaten om het haar te stijlen. Hierdoor kan het eerder afbreken en gelukkig heeft Andrélon daar iets op bedacht!

Shampoo
De shampoo heeft een heerlijke frisse (lichte honing) geur en zit in zo´n typische Andrélon fles. De shampoo heeft een dikke formule waardoor je maar weinig van het product nodig hebt. Verder schuimt het prima zodra ik het in mijn haar masseer.

Conditioner
De conditioner heeft dezelfde geur als de shampoo en is iets dunner. Dat de conditioner een iets dunnere formule heeft vind ik juist prettig omdat het snel in mijn haar trekt. Na het uitspoelen en drogen voelt mijn haar zijdezacht aan, heerlijk!

Het is trouwens ook zo fijn dat Biotin hoog in de lijst van alle ingrediënten staat! Dit is toch echt een pluspuntje omdat de beloofde ingrediënten vaak niet of amper terugkomen in een product. Dit is bij deze lijn dus niet het geval!

Ik vind de nieuwe lijn erg fijn, wat vinden jullie?

Liefs
x

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close