Etos Pure & Organic – review

Tijd om mijn favoriete shampoo en conditioner te delen van dit moment. Toen ik de producten kocht had ik mijn twijfels of ik deze lijn van Etos Pure & Organic echt fijn zou gaan vinden, maar ik was compleet verrast en ben inmiddels echt fan geworden. Lees je mee?

Etos Pure & Organic

Pure & Organic

De shampoo en conditioner bevatten beide geen parfum, is vegan en bevat biologische aloë vera. De lijn verzorgt het haar en geeft glans op een natuurlijke en milde wijze. Nog een leuk weetje: De flacons bestaan voor 50% uit gerecycled kunststof en is 100% recyclebaar.

Etos Pure & Organic

De shampoo

De flacon bevat 300 ml en is verkrijgbaar bij de Etos voor €4,69. Toen ik de shampoo voor de eerste keer ging gebruiken, viel het mij op dat de substantie lijkt op een soort gel.

Etos Pure & Organic

Dit is de biologische aloë vera. De shampoo schuimt goed op mijn natte haren en is geurloos. Super fijn! Ik laat de shampoo ongeveer 1 minuut inwerken en daarna spoel ik het goed uit.

Etos Pure & Organic

De conditioner

Ook de conditioner bevat 300 ml en is verkrijgbaar bij de Etos voor 4,69. In tegenstelling tot de shampoo is de conditioner juist romig.

Etos Pure & Organic

De crème trekt snel in het haar en na ongeveer 1 minuut spoel ik de conditioner zorgvuldig uit.

Mijn ervaring

Mijn haar voelt heerlijk zacht na gebruik van deze lijn en heeft een mooie glans gekregen. Ook is mijn haar makkelijk doorkambaar en voelt het licht aan.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Etos Pure & Organic

Zoals je kon lezen ben ik erg enthousiast en ga ik deze lijn van Etos Pure & Organic zeker opnieuw kopen, als de flacons leeg zijn haha.

Wist je dat deze lijn ook een paar producten heeft die geschikt zijn voor het verzorgen van baby’s?

Liefs
x

Psst volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Join the Conversation

  1. De flacons zien er onwijs clean uit en daar houd ik wel van. Klinkt goed!

  2. Het lijken mij best wel fijne producten. Al denk ik niet dat ze goed zijn voor mijn hoofdhuid.

  3. Leuk artikel weer! Het klinkt als een super tof product. Echt erg, maar ik kijk eigenlijk nooit naar shampoo’s van Etos eigen merk. Als mijn huidige shampoo op is, ga ik zeker even een kijkje nemen in hun assortiment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close