Tanden bleken met Houtskool – werkt dit?

Tegenwoordig lees of zie je vaak dingen voorbij komen om je tanden te bleken met houtskool. Deze manier schijnt 100% natuurlijk te zijn en dus kon ik het niet laten om dit zelf ook een keertje te proberen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker eventjes verder!

Omdat ik eerst wou zien of dit soort dingen echt werken, kocht ik niet een heel duur merk bij Bol.com. Klik op het onderstaande linkje, voor meer informatie of als je het product wilt bestellen:

Houtskool verwijderd vooral het stofje: tannine. Tannine is veel te vinden in thee, koffie en rode wijn. Zoals je misschien wel weet staan juist deze dranken er bekend om, je tanden te verkleuren. Houtskool laat op zachte wijze de tannine verwijderen zodat je tanden weer mooi wit zullen worden. Het is zelfs zo mild dat je het product elke dag kunt gebruiken.

Hoe werkt het?
Zelf gebruik ik momenteel twee tandenborstels. Eén voor de houtskool en één voor de tandpasta. Dit is wel zo prettig aangezien houtskool de hele borstel zwart maakt haha.

Maak je tandenborstel nat onder de kraan en dip de borstel in het potje met houtskool. Probeer te poetsen met je mond gesloten aangezien het zwarte goedje alle kanten op spettert. Dit is een klein minpuntje haha.

Poets net zolang, zoals je met tandpasta zou doen en spoel je mond daarna grondig om alle zwarte restjes weg te halen. Het product heb ik inmiddels één keer gebruikt en ik zag gelijk verschil, zoals je kunt zien op de onderstaande foto’s. De bovenste foto is before en de onderste foto heb ik na het poetsen gemaakt.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en daarom raad ik dit product jullie ook zeker aan! De houtskool truc werkt echt en ik zal het vanaf nu één keer in de week gebruiken. Een ideaal product zonder dat je een gekke of pijnlijke behandeling moet ondergaan.

Wat vinden jullie van tanden bleken met houtskool?

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Wat ik van houtskool weet, is dat het inderdaad werkt maar dat je het moet blijven gebruiken. Maar een mooie oplossing is het zeker! Ik had laatst eens de tandpasta van Dr. Organic met Houtskool erin, dat werkte ook wel. En knoeit gelijk een stuk minder, dus misschien nog een tip?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close