Zwitsal deodorant – review

De geur van Zwitsal, ik ben er dol op! Toen ik ontdekte dat er een parfum verkocht werd, wou ik deze natuurlijk gelijk kopen. In dit artikel vertel ik je er meer over. Lees je mee?

De flacon is uiteraard geel met een schattig logo van Zwitsal. Het flesje doet mij een beetje denken aan de deodorants van Dove, geen idee waarom haha.

Het valt mij op dat de flacon een hele fijne spray heeft. Op het spraygedeelte zit een soort anti-slip laagje, waardoor je goed grip hebt tijdens het sprayen. Heel fijn! De Zwitsal Original is een milde deodorant met de bekende Zwitsal geur. Hiermee kun je vertrouwen op zachte bescherming de hele dag door.

Zwitsal deodorant

Zoals je kunt zien staat er geen alcohol en aluminiumzout op de ingrediëntenlijst, hoera! Dit is o.a. ook fijn voor net geschoren oksels.

Zwitsal deodorant

Mijn ervaring

De deodorant van Zwitsal vind ik erg fijn om te gebruiken, mede door de heerlijke geur! Deze deodorant laat geen strepen achter en is direct opgedroogd na het aanbrengen. Gedurende de hele dag ruik je een subtiele geur. Ook heb ik geen last van irritaties of een prikkend gevoel.

Zwitsal deodorant

Ik ben erg enthousiast wat je vast al was opgevallen tijdens het lezen van dit artikel. De Zwitsal deodorant is fijn in gebruik. Kortom deze ga ik de komende tijd vaker gebruiken! 😉

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Join the Conversation

  1. Oeeeh die lijkt mij heel fijn voor de huid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close