Kruidvat Solait – review

Gelukkig laat de zon zich steeds vaker zien en dus is het tijd voor een uitgebreide review over 2 producten van Kruidvat Solait. Ik ontving de After Sun Shimmering Oil en een SPF50 Zonnespray. Nieuwsgierig of deze producten iets voor jou zijn? Lees dan snel verder!

Kruidvat Solait

Kruidvat Solait After Sun Shimmering Oil €5,99

Het is natuurlijk niet alleen belangrijk om je huid te verzorgen als je in de zon gaat liggen, maar ook na het zonnen met een after sun.

Deze after sun is verrijkt met verzorgende olien zoals:

  • Vitamine E
  • Shea Butter
  • Komkommerextract
  • Bisabolol

De bovenstaande ingrediënten kalmeren de huid na het zonnen en geven tegelijkertijd een mooi glans.

Kruidvat Solait

Schud de flacon voor gebruik om de glitters en olie te verspreiden. Spray niet op het gezicht.

Na één keer sprayen komt er voldoende product uit waar ik mijn hele arm mee in kan smeren. Mijn huid heeft een prachtige glans gekregen en de glitters zijn niet irritant zichtbaar. De after sun plakt niet op de huid, trekt snel in en mijn huid voelt minder droog aan na het zonnen.

Kortom een fijne after sun!

Kruidvat Solait Sensitive SPF50 Zonnespray €11,99

De spray bevat een combinatie van uv-filters die een directe bescherming geven. Ook bevat deze formule vitamine E en is de zonnespray speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en reactieve huid. Dit om het risico op allergische reacties te verminderen.

Kruidvat Solait

Schud de flacon goed voor gebruik en spray de huid in die je wilt beschermen. Na twee á 3 keer sprayen heb ik mijn hele arm goed kunnen insmeren, zonder een witte waas of plakkerig gevoel te ervaren.

Mocht je zoekende zijn naar een fijne zonnespray met een hoge bescherming, voor een (zeer) lichte huid? Dan kan ik deze spray aanraden.

Kruidvat Solait

Ondanks dat ik deze producten heb gekregen vind ik ze oprecht fijn om te gebruiken. Vooral de After Sun vind ik erg mooi door de subtiele glitter.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Kruidvat Solait

Ken jij deze producten al van Kruidvat Solait?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Join the Conversation

  1. Ik ben groot fan van de after sun door die shimmers. Dat maakt je huid zo mooi in de zon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close