Kruidvat Originals Lip Balm & Lip Scrub

Ken jij de nieuwe lip balm en lip scrub al van Kruidvat Originals? Toen ik zag dat dit nieuwe producten waren, werd ik gelijk enthousiast en kon ik niet wachten om het te proberen. Nieuwsgierig of het iets voor jou is? Scrol dan naar onderen!

Kruidvat Originals Lip Balm & Lip Scrub

Beide balsems zijn verpakt in een klein potje, super handig. Zo kun je ze gemakkelijk in je handtas stoppen. De potjes hebben een inhoud van 30 gram, dus daar doe je wel even mee. Zeker als je nagaat dat in de meeste lippenbalsems (sticks), maar 5 gram zit.

De Lip Balm

De balsem is verrijkt met kokosolie, helemaal top! Ik ben zo dol op kokos, heerlijk. Qua smaak is de balsem niet heel sterk, dus mensen die niet van kokos houden kunnen dit denk ik toch redelijk verdragen.

Bij het aanbrengen viel het mij op dat de balsem vrij dik is. Normaal vind ik dit niet heel fijn, maar bij dit product is het juist prettig. Mijn lippen voelen zacht en gehydrateerd door de kokosolie en sheabutter.

Lip Scrub

Om eerlijk te zijn, gebruik ik nooit een scrub voor mijn lippen, maar toen ik dit product van Kruidvat Originals zag, werd ik toch nieuwsgierig!

De lip scrub is verrijkt met amandelolie. Amandelolie staat bekend om de verzachtende en voedende eigenschappen, wat goed is te merken. Breng het product aan met schone vingers en masseer het zachtjes in. Verwijder de overblijvende substantie met een tissue. Na gebruik voelen mijn lippen zacht aan en ziet het er minder droog uit!

  • Op de bovenste foto heb ik mijn lippen gescrubd met de lip scrub.
  • Op de onderste foto draag ik de balsem.

Beide producten vind ik erg fijn en verzorgen mijn lippen prima! De potjes zien er leuk uit, mede door de bruine uitstraling. Dit maakt de producten van Kruidvat Originals uniek.

Mocht je de producten ook willen kopen, neem dan eens een kijkje bij de Kruidvat. De scrub en de balsem zijn verkrijgbaar voor € 2,29 per stuk.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Join the Conversation

  1. De lipscrub wil ik nog eens proberen, maar de balsem vind ik al erg fijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close