Haarolie voor droog haar van Kruidvat – Review

Haarolie voor droog haar van Kruidvat. Heb je lang haar dat vaak pluist? Dan is deze haarolie van Kruidvat geschikt voor jou! Nu mijn huidige haarolie leeg was, besloot ik een nieuwe olie te kopen en gelijk te reviewen. Ik kocht de haarolie van Kruidvat eigen merk. Benieuwd of dit een blijvertje is? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Haarolie Kruidvat

De Kruidvat Moroccan Argan haarolie maakt het haar weer soepel, zacht en pluisvrij. De olie geeft je lokken een mooie glans en voedt en verzacht je haar intensief. Dit staat beschreven op het etiket. Tijd om te testen!

Haarolie Kruidvat

Mijn ervaring met de haarolie van Kruidvat

Om te beginnen ruikt deze olie ontzettend lekker! De geur is een beetje zoet, maar niet te overheersend. Ik breng één á twee pompjes aan op mijn handen en wrijf dit heen en weer zodat het een beetje warm wordt. Vervolgens breng ik de olie aan in de puntjes. Mijn haar voelt niet vet aan en de olie is gemakkelijk te verdelen, top!

Haarolie Kruidvat

Na het föhnen voelt mijn haar heerlijk zacht, pluist niet en heeft een mooie glans gekregen. Ik ben enthousiast, vooral omdat de olie ook nog eens budgetvriendelijk is, yay!

Haarolie Kruidvat

Deze haarolie is verrijkt met Moroccan Argan olie, bekend om zijn intensief voedende en verzachtende eigenschappen. Voor een optimaal resultaat kun je het beste ook de shampoo en crèmespoeling van Kruivat Moroccan Argan Oil gebruiken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0928-1-1440x956.jpg

Je kunt de haarolie kopen bij de Kruidvat voor €2,79. Haarolie voor droog haar van Kruidvat, ben jij enthousiast?

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close