Haarolie van Gliss Kur – Review

Onlangs scoorde ik een haarolie van Gliss Kur die ik vandaag graag met jullie wil delen. Deze haarolie van Gliss Kur bevat 75 ml en is 12 maanden houdbaar. De olie maakt je haar zacht, glad en biedt hittebescherming. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Haarolie van Gliss Kur

Over de Haarolie van Gliss Kur

De unieke mix van de zeldzame oliën combineert 6 werkingen in 1 product. Goed om te weten is dat deze haarolie voor elk haartype geschikt is.

De 6 werkingen:

  • Soepelheid en hydratatie, zonder te verzwaren
  • Hittebescherming tijdens het föhnen
  • Anti-Gespleten haarpunten en weerstand
  • Handelbaar haar en langdurig styling resultaat
  • Anti-pluis controle
  • Intensieve verzorging voor een luxueus haargevoel
Haarolie van Gliss Kur

De haarolie gebruik ik alleen na het douchen op (handdoek)droog haar. Ik breng twee pompjes aan op mijn handen en dit verdeel ik in mijn haarpunten. Daarna kam ik mijn haar voorzicht en föhn ik het droog.

Haarolie van Gliss Kur

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Haarolie van Gliss Kur

Mijn ervaring

De geur van deze olie ruikt fris en een heel klein beetje naar citroen. De olie brengt gemakkelijk aan op mijn natte haren. Ook merk ik dat ik mijn haar daarna makkelijk kan kammen en dat het een mooie glans heeft gekregen.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Deze haarolie is gelukkig niet heel vettig, pluspunt! Ik ben oprecht enthousiast en zeker omdat alle 6 werkingen ook echt werken. De haarolie van Gliss Kur is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Etos voor €11,55

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Ik gebruik niet zo vaak haarolie, omdat ik het toch regelmatig voor elkaar krijg dat het vet wordt.

    1. Ook als je alleen in de haarpunten doet? 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close