Schwarzkopf Blond Me – Cool Blondes

Een paar dagen geleden ontving ik 3 producten van Schwarzkopf Blond Me – Cool Blondes, waar ik onwijs blij mee ben. Mijn haar heeft momenteel nog een beetje een gele gloed door het verven dus een goede reden om deze producten uitgebreid te proberen! Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl ?

Schwarzkopf Blond Me - Cool Blondes

Shampoo

Om te beginnen kan ik alvast verklappen dat ik super enthousiast ben over de shampoo. Deze is namelijk vrij van sulfaten, hoera! De Blond Me Tone Enhancing Bonding Shampoo heeft een frisse geur en is mild voor mijn hoofdhuid en haren.

Verder bevat de tube 250 ml shampoo en is verkrijgbaar voor €9,50.

Schwarzkopf Blond Me - Cool Blondes

De shampoo laat ik 5 minuten inwerken i.p.v. 1 minuut. Ik merk dat het resultaat dan iets intenser is.

Schwarzkopf Blond Me - Cool Blondes

Haarmasker

Het Schwarzkopf Blond Me Tone Enhancing Bonding Mask is een zilver haarmasker. Het voedt je blonde haren intensief, neutraliseert gele tinten en zorgt voor mooie koele blonde lokken. Ook is het masker verrijkt met maruna olie voor sterker, zachter en glanzend haar.

Schwarzkopf Blond Me - Cool Blondes

Het masker laat ik 10 minuten inwerken en heeft een heerlijke frisse geur! De pot bevat 200 ml en is verkrijgbaar voor €13,95. Tijdens het uitspoelen merk ik dat mijn haar al heel zacht is geworden. Ook kon ik tijdens het inwerken zien dat mijn lokken een koelere tint kregen.

Mijn haar is makkelijk doorkambaar en na het föhnen zie ik ook een hele mooie glans, helemaal top! Op de onderstaande foto (rechts) kun je het verschil goed zien.

Schwarzkopf Blond Me - Cool Blondes
Before After

Spray Conditioner

De Violet Spray van Schwarzkopf is een gepigmenteerde conditioner spray voor een koele haartint. Ook zorgt de spray conditioner voor een mooie en natuurlijke glans. 

Het neutraliseert mild een gele tint in het haar zonder de haarkleur te veranderen. Het haar blijft zijdezacht aanvoelen. Het is even wennen maar deze conditioner is een leave-in spray, deze hoef je dus niet uit te spoelen.

Ik breng de spray aan na de shampoo, op handdoekdroge lokken. Na het aanbrengen kan ik mijn haar heel makkelijk kammen en zijn de klitten snel verdwenen, onwijs fijn!

Helaas merk ik niet heel veel verschil van het anti-geel effect, maar de spray maakt mijn haar heerlijk zacht en daar word ik ook blij van. <3

De spray conditioner bevat 150 ml en is verkrijgbaar voor €9,40

Schwarzkopf Blond Me - Cool Blondes
De spray conditioner bevat ultraviolette pigmenten.

Mijn ervaring

Ik ben erg tevreden met het resultaat! Veel zilvershampoos maken mijn haar droog dus ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje sceptisch was toen ik deze lijn ging proberen. Gelukkig heeft Schwarzkopf Blond Me – Cool Blondes het tegendeel bewezen. Mijn haar is zacht, glanst en de tint is minder geel geworden.

Mocht je de producten ook willen shoppen neem dan een kijkje op www.haarspullen.nl.

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

Join the Conversation

 1. Ziet er goed uit , je haren. Maar ik heb deze ook al geprobeerd en vond het resultaat niet echt waaauww. Dus maar overgeschakeld naar een andere.

  1. Dank!

   Wat jammer dat deze lijn jou niet het gewenste resultaat gaf. Soms kan het helpen als je een zilvershampoo langer laat intrekken dan gebruikelijk. 🙂

   Liefs
   x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close