Droogshampoo Got2b – geen witte waas?

Tegenwoordig heeft iedereen een drukke levensstijl en hebben we niet altijd de tijd om uitgebreid onze haren te wassen. Gelukkig bestaat er droogshampoo! Vandaag test ik twee varianten van Got2b, benieuwd of de droogshampoos werken? Scrol dan even naar onder om dit artikel te lezen!

De varianten die ik mee naar huis heb genomen:

Afgelopen paar jaar heb ik meerdere merken van droogshampoos gekocht en het viel mij op dat bij de meeste merken wel een witte waas tevoorschijn komt. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het effect van dit merk Got2b, let’s try!

Got2b Extra Fresh
Deze variant ruikt heerlijk fris en heeft een lichtelijke parfum geur. Naar mijn mening is dit echt top aangezien ik de parfum van droogshampoo meestal mega sterk vindt! Het product laat geen witte waas achter en mijn haar heeft een stuk meer volume, super fijn.

Got2b Texture
Het valt mij gelijk op dat de Texture variant een zoete en sterke bloemige geur heeft! Ook dit product geeft mijn haar veel volume en laat geen witte waas achter, hier verbaas ik mij echt over.

Zoals je op de onderstaande foto kunt zien, sprayen de flacons echt toppie! Een mooie stevige nevel, zonder spetters. Als ik persoonlijk zou moeten kiezen uit deze twee varianten dan zou ik voor de Extra Fresh gaan. Puur omdat deze geur lekker fris ruikt en niet mega zoet.

Tip:
Spray de droogshampoo in voordat je gaat slapen. Doordat je heen en weer woelt op je kussen ziet het er in de ochtend een stukje natuurlijker uit!

Wat vinden jullie van dit merk Got2b?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close