Is het perfecte serum gewoon van de Etos?

Tijdens de warme zomerdagen verzorg ik mijn haar altijd extra goed om uitdroging te voorkomen. In de zomer kunnen al snel de haarpunten als stro aanvoelen en om dit te voorkomen was ik opzoek naar een goed serum. In dit artikel test ik die van de Etos en ik hoop dat dit mij tijdens de zonnige periode gaat helpen!

Het serum is verrijkt met arganolie zodat het haar een mooie glans krijgt. Verder beschermt het product ook tegen het stijlen van je haar, ideaal zo hoef ik niet meer in de weer met beschermende hitte sprays!

in eerste instantie was me helemaal niet opgevallen dat de onderkant van het flesje mee omhoog gaat. Het serum wordt in de vorm van een ‘uitdraaibare’ lijmstift omhoog geduwd. Erg handig, zo blijven er geen restjes olie zitten in het flesje wanneer deze bijna op is.

Wat ik van het serum vind? Echt wauw! In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat ik nog nooit zo’n fijn product heb meegemaakt. Het maakt mijn haar heerlijk zacht, plakt niet en geeft een mooie glans! Ik breng 2 pompjes van het serum aan op mijn haar en ik merk dat het een hele fijne verzorging geeft.

Mijn haar verzorg ik altijd heel goed en hierdoor heb ik al verschillende serums en oliën geprobeerd. Van duur tot goedkoop en ik weet zeker dat dit product vanaf nu mijn favoriet is! Het product is te koop voor €2,49 en dus een echte budget topper!

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je het serum ook kopen? Kijk dan eens bij de Etos!

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Klinkt goed, ik ga hem voor dat prijsje ook eens proberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close