Syoss Pure Micellar shampoo – review

Syoss heeft een nieuwe verzorgingslijn gelanceerd die ik graag met jullie wil delen. De lijn bestaat uit twee shampoos. Eén voor glad/pluizig haar en één voor fris en zuiver haar. Het leuke van deze lijn is dat de producten geen siliconen, minerale oliën of kunstmatige kleurstoffen bevatten. Lees je mee?

Ik kocht het volgende:

Syoss Pure Smooth Micellar
Zo fijn als een merk meerdere varianten verkoopt voor verschillende haartypes. Zo is er voor iedereen een goede verzorging, love it! Heb je last van pluizig haar dan schijnt deze shampoo geschikt te zijn voor jou.

Het product ruikt heerlijk fris, maar de geur vind ik moeilijk te bepalen. Het ruikt een klein beetje naar meloen, erg lekker! Zodra ik de shampoo aanbreng op nat haar merk ik al snel dat het product goed schuimt. Je hebt maar een klein beetje van de substantie nodig, wat dit product gelijk lekker zuinig maakt.

Syoss Pure Fresh Micellar
Deze shampoo is meer geschikt voor dagelijks gebruik. De geur van de shampoo ruikt hetzelfde als de Smooth variant wat trouwens ook top bij de verpakking past. In combinatie met de frisse geur en de mooie aqua blauwe flacons krijg ik helemaal zin in de zomer haha. De Pure Fresh shampoo is zuinig in gebruik en schuimt goed op nat haar.

Trouwens! We wisten al dat micellen een enorme trend was op het gebied van gezichtsreinigers, maar ik vind het zo tof dat men dit nu ook steeds meer in shampoos verwerkt! Ohja de verpakking is gemaakt van 25% gerecycled materiaal, waardoor we ook nog eens goed bezig zijn voor het milieu, jay!

Kortom een hele fijne lijn, maar als je mij vraagt naar de verschillende van beide flacons dan kan ik jullie dat helaas niet vertellen.

Wat vinden jullie van deze nieuwe lijn Syoss Pure?

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Ik ben hier wel benieuwd naar! Klinkt goed 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close