Maakt Revolution de wenkbrauw makkelijker?

Ben jij ook altijd uren bezig met het tekenen van je wenkbrauwen? Bij veel meiden is de wenkbrauw toch wel een struggle, zo ook bij mij haha. Sinds kort ben ik helemaal fan van de make-up van Revolution. Dit merk heeft zulke fijne producten en ook nog eens betaalbaar. Omdat mijn wenkbrauw poeder van Catrice bijna op was besloot ik opzoek te gaan naar een ander fijn wenkbrauw product.

Vandaag laat ik jullie en mezelf kennis maken met de Duo Brow Definer van Revolution. Ik heb dit product gekocht voor €4,50 in de variant dark brown.

Het ‘potlood’ heeft een mooie uitstraling die luxe oogt door zijn gouden letters.

Het potlood heeft aan de ene kant een scherpe punt om je wenkbrauw mee in te kleuren en aan de andere kant een borsteltje om de wenkbrauw natuurlijk te blenden.

Zoals op de verpakking stond: precision tip klopt helemaal! Een mooi scherp potlood die volgens mij een perfecte strakke lijn maakt.

Het borsteltje voelt stevig aan en ziet er verder goed uit. Dit product is te koop in 3 varianten: Light Brown, Medium Brown en Dark Brown.

Tijd om te swatchen. De substantie is lekker romig en smeert goed uit op mijn arm. Zoals je ziet zijn de buitenste lijnen wat donkerder. Op deze manier kun je de wenkbrauw ook net wat meer volume geven.

Het product brengt goed gaan en blend gemakkelijk uit dankzij het fijne borsteltje. Mijn wenkbrauw ziet er natuurlijk uit zonder dat ik moeite heb gedaan, om het echt mooi in te kleuren.

De Revolution Duo Brown Definer is één van mijn favoriete wenkbrauwproduct als het aankomt, met het aanbrengen op mijn wenkbrauw. Het potlood maakt een mooie strakke lijn en blend gemakkelijk uit. Helaas moet ik wel zeggen dat na een dag werken mijn wenkbrauw heel gemakkelijk uitvlekt, op de huid er omheen. Dit vind ik echt een minpunt, misschien blend hij wel iets te goed..

Wat is jouw favoriete wenkbrauwproduct?

Liefs
x

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close