De wenkbrauw killer van dit moment

Tegenwoordig zijn er zoveel wenkbrauw producten op de markt dat we soms niet meer weten wat we moeten kopen. Toen ik wat jonger was gebruikte ik altijd een potloodje van Essence en de laatste tijd een poeder van Catrice. Toch ben ik de poeder ook een beetje zat en wou ik wel iets heel anders proberen en dit was een gelukje want Catrice bracht net een nieuw wenkbrauw product uit. Lets try..

De Brow Hero bestaat uit twee varianten:

  • Catrice Brow Hero 2-1 010 So Gigi
  • Catrice Brow Hero 2-1 020 So Bella

Om te beginnen is het product klein maar fijn wat erg handig is om mee te nemen. De ene helft uit het potje is de wenkbrauw gel en de andere helft is de concealer. Ik gebruik hier de variant 020 So Bella.

Voor het gebruiken van een wenkbrauwgel heb je een kwastje nodig om het product mooi mee aan te brengen. Ik gebruik hier het kwastje van Catrice Duo wenkbrauwborstel. Het kwastje vind ik erg fijn werken. De haartjes zijn zacht en brengt heel precies aan! Het borsteltje blend mijn wenkbrauwen perfect waardoor ik een heel natuurlijk resultaat krijgt, een echte aanrader.

De textuur van de wenkbrauwgel en de concealer zijn zacht en romig, en smeren heel gemakkelijk uit op mijn hand. Daarnaast is dit product ook super gepigmenteerd waardoor je ook heel weinig nodig hebt. Een extra pluspunt is dat de Brow Hero waterproof is, hier ben ik dan ook super nieuwsgierig naar!

Op de onderstaande foto heb ik een beetje van de Brow Hero aangebracht en ik moet zeggen dat ik echt verkocht ben aan dit product! De wenkbrauwgel brengt zo soepel aan en je glijdt zonder moeite met het kwastje over de wenkbrauw heen. Strakke lijnen maken is ook zeker gelukt zoals je kunt zien.

De concealer vind ik echter helemaal niks.. een dikke domper helaas. Dit komt mede doordat het niet mijn kleur is en omdat het er korrelig uitziet. Om die reden heb ik het dan ook niet op de foto gezet. Om een mooi effect te creëren kun je beter jouw eigen concealer gebruiken omdat dit je goede kleur is en je een veel mooier effect krijgt.

De Brow Hero is voor mij een echt top product op de concealer na. Het product is zeker waterproof waardig en blijft goed zitten na het douche of een regenbui. Zo kun je in de zomer ook lekker zwemmen zonder je zorgen te maken over je wenkbrauwen haha.

Ik ben echt heel tevreden met mijn aankoop en ik raad dit product zeker aan bij jullie! De Brow Hero is te koop voor €3,99 en de wenkbrauwborstel voor €2,89. Benieuwd? Klik dan op de linkjes hieronder.

Liefs
x

 

 

 

Join the Conversation

  1. Dat ziet er zeker prima uit! Ik was al bang dat de concealer niet mooi zou zijn maar het idee erachter is op zich wel goed.

  2. Mooi resultaat! Jammer dat de concealer tegenviel, maar de brow hero maakt het helemaal goed. Ik denk dat dit trouwens precies de kleur is die bij mijn brows past, dus ik ga hier zeker eens voor kijken.

  3. Ziet er veelbelovend uit! Ik gebruik al jaren het wenkbrauwpotlood van de Hema. Gebruik wel eens andere producten (Anastasia gel of Mac), maar ik kom altijd terug op het potloodje. Het werkt voor mij wat sneller en preciezer. Als ik meer tijd heb pak ik wél graag een potje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close