Mijn favoriete lipsticks

Je herkent dit vast wel, jouw favoriete lip kleurtje die je bijna elke dag draagt of gewoon super mooi staat bij een feestje! Iedereen heeft zijn of haar favoriete lipstick of lipgloss. In dit artikel lees je wat mijn favoriete lipsticks zijn.

Ik heb 2 favoriete lipsticks van Essence. Als eerste omdat Essence gewoon een goed budget merk is en daarnaast hebben ze heel veel leuke kleuren in het assortiment, voor ieder wat wils! Mijn favoriet is nummer 03 Dare to wear. Dit is een dieprode kleur die ik vaak draag bij een feestje. Voor overdag draag ik regelmatig nummer 01 Is that you santa. Dit was een limited edition van Essence, come to town.

Zoals je kunt zien hebben beide lipsticks super veel pigment! Ze hebben een romige textuur waardoor het gemakkelijk op de lippen aanbrengt. Mijn lippen voelen heel zacht aan en drogen niet uit.  01 Is that you santa.

03 Dare to wear.

De lipsticks geven mijn lippen een mooie glans en zien er verzorgd uit. Beide lipsticks blijven bij mij lang zitten en na het eten en drinken, werk ik het af en toe even bij om mijn lippen weer het optimale kleurresultaat te geven!

Hier draag ik nummer 03 Dare to wear.

Hier draag ik 01 Is that you santa.

Ps. Let niet op mijn gekke nagels haha. Wat is jouw favoriete lipstick?

Liefs
x

 

Join the Conversation

 1. Wow, ze staan je allebei prachtig! Ik vind vooral Is that you santa heel erg mooi, dat is ook wel een kleur voor mij. Gok, dat het een limited edition is. Mijn favoriete lipstick… dat vind ik een moeilijke vraag. Op dit moment is dat Ripe rose van Elf, een budget topper die ik al een hele tijd heb maar vergeten was en weer helemaal herontdekt heb.

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Dankjewel! Oeh dat is ook een super mooie kleur! 😀

 2. Wat leuk om te zien zeg! prachtige kleurtjes

 3. Wat een mooie kleuren! Ik barst van de lipsticks, maar het is wel weer heel verleidelijk…
  Ook een prachtige look, ik ben nu eigenlijk best benieuwd welke foundation jij draagt. Jouw huid ziet er flawless uit, heel mooi!

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Dankjewel! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel last heb van onzuiverheden. Ik draag de foundation Fit me! van Maybelline new york, nummer 115.

   1. Super, bedankt voor de tip!

 4. Dare to wear is prachtig!!! Ik ben ook echt van de rode lipsticks en de laatste tijd draag ik vooral koraal kleuren. De lipstick die ik vaak grijp is de Mac Lady Danger.

 5. Mariëlle says:

  Oeh, wat staan ze je goed! En nog dierproefvrij ook 😀

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Dankjewel! 🙂

 6. Wat een mooie kleurtjes, ze staan je allebei erg goed!

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Bedankt Kim!

 7. Mooie lipsticks voor een fijn prijsje. Ze staan je allebei heel mooi!

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Dankjewel Vanessa!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close