Focallure lipgloss, de perfecte gloss?

De laatste tijd draag ik bijna nooit meer lipgloss, maar toen ik dit leuke pakketje ontving van de webshop Koopjesaap.nl, ben ik toch wel weer een beetje een lipstickmeisje geworden haha. De lipproducten zijn waterproof en hierdoor trok het gelijk mijn aandacht! Nieuwsgierig naar het resultaat en het pakketje wat ik ontving? Lees dan zeker eventjes dit artikel door!

De volgende kleurtjes zaten in het pakketje:

Lipgloss 05 Persian Plum
Ik werd super enthousiast toen ik zag dat de gloss na één keer aanbrengen perfect dekte! Een prachtige donkerroze kleur met een mooie matte finish. Het product bracht gemakkelijk aan en heeft een super goede pigmentatie.

Lipgloss 07 Chestnut
De chestnut variant is een toffe nude/lichtroze kleur die perfect in de buurt komt van je eigen lipkleur. Omdat de kleur iets lichter is merk ik dat gloss niet na één laagje dekt. Ik bracht twee laagjes aan, maar in mijn mondhoek zie je nog kleine plekjes wat niet mooie egaal is. Over dit product ben ik dan ook helaas wat minder enthousiast.

Lipgloss 01 Coquelicot
Toen ik deze lipgloss na één laagje op mijn lippen aanbracht was ik verkocht!  Een super mooie kleur, lichtrood met een oranje tint er doorheen. De gloss vind ik dan ook echt matt in vergelijking met de andere 2 varianten. Dit is toch wel mijn favoriet, wauw!

Het enige wat mij opvalt is de chemische geur. Dit is iets waar ik niet zo dol op ben.  Verder brengen alle varianten gemakkelijk aan door de fijne applicator. De kleuren blijven de gehele dag goed zitten op mijn lippen, na te hebben gegeten en gedronken. Kortom fijne lipproducten!

Persoonlijk zou ik voor de donkere varianten gaan wanneer je opzoek bent naar een goede lipgloss. Deze kleuren dekken vaak een stuk beter dan lichte kleuren, wat ook logisch is. Zoals ik hierboven al schreef is de rode variant mijn favoriet, de gloss is matt, dekt na één keer aanbrengen en voor de feestdagen is deze kleur helemaal top!

De webshop Koopjesaap.nl verkoopt nog meer leuke producten, dus neem zeker eens een kijkje! Wat is jullie favoriete kleur als je zou mogen kiezen?

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close