Hydrate en Recharge van John Frieda – review

Ken jij de producten Hydrate en Recharge van John Frieda al? In deze review vertel ik je meer over de shampoo, conditioner en het haarmasker. De flacons hebben mooie frisse uitstraling, wat ook echt past bij de naam van deze producten! Nieuwsgierig of deze lijn iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Hydrate en Recharge van John Frieda

Ik kocht de onderstaande producten:

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Over de Shampoo €10,99

De shampoo heeft een heerlijke zoete geur dat een klein beetje naar perzik ruikt. Verder is het product verrijkt met monoi-olie en keratine dat zorgt voor een hydraterende verzorging en zijdezacht haar.

Hydrate en Recharge van John Frieda

De shampoo breng ik aan op nat haar en laat ik ongeveer 2 minuten inwerken. Daarna spoel ik het product zorgvuldig uit.

Hydrate en Recharge van John Frieda

Over de Conditioner €10,99

De geur van de conditioner ruikt hetzelfde als de shampoo, super fijn! Ook de conditioner is verrijkt met monoi-olie en keratine. Deze conditioner maakt van droog en breekbaar haar weer zijdezacht haar.

Hydrate en Recharge van John Frieda

Na de shampoo breng ik de conditioner aan. Ik focus mij vooral op de haarpunten. Na 3 minuten spoel ik de conditioner uit en voelt mijn haar lekker zacht aan.

Hydrate en Recharge van John Frieda

Over het haarmasker €12,99

Het haarmasker uit deze lijn zorgt voor een intensieve verzorgende behandeling die het haar zichtbaar herstelt en een hydratatieboost geeft. Ook het haarmasker is verrijkt met monoi-olie en keratine, net zoals de conditioner en de shampoo.

Het masker gebruik ik één keer in de week en ik merk een duidelijk verschil als ik het vergelijk met de conditioner. Na het uitspoelen voelt mijn haar onwijs glad, ook is de doorkambaarheid een stuk soepeler dan normaal.

Mijn ervaring

Om eerlijk te zijn vind ik de producten van John Frieda altijd fijn. Er is nog geen product geweest wat mij teleurgesteld heeft. #nospon De shampoo, conditioner en het haarmasker zijn wel wat duurder dan een gemiddeld product, maar persoonlijk vind ik dit het ook echt waard.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen:

Kortom, Hydrate en Recharge van John Frieda is een fijne lijn en de producten doen wat ze moeten doen.

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Yes! Echt een aanrader. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close