CHV SmartFilm – Vernieuw je huid, haar en nagels

Ben jij ook altijd zoekende naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering? Vandaag wil ik met jullie de CHV SmartFilm delen. Grote kans dat je nu denkt, wat is een SmartFilm? Dit is een heel klein en dun blaadje dat boordevol supplementen zit. Door het gebruik van dit beauty supplement wordt de huid steviger en worden rimpeltjes en fijne lijntjes minder zichtbaar. In deze blogpost vertel ik jullie er graag meer over!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Collageen heeft hele goede effecten op de huid. Het maakt de huid elastisch en strak, maar zorgt ook dat de huid stralend blijft. Deze stof is erg belangrijk voor de spieren, botten en het kraakbeen. Helaas produceert ons lichaam steeds minder collageen naarmate we ouder worden en hierdoor zal het verouderingsproces versnellen.

Het verhogen van collageen kun je voor een groot deel zelf doen door gezond te eten. Voeding zoals vis, kip, ei, bessen en bouillon bevatten veel collageen, maar ook cashewnoten. Een goed excuus om in het weekend een extra handje noten te eten dus. 😉

Hoe makkelijk het ook klinkt om gezond te eten, blijft het soms lastig om alle nodige vitamines binnen te krijgen. Het is dan ook niet zo gek dat supplementen, crèmes of dranken de laatste jaren steeds populairder worden.

CHV SmartFilm pakt de onderstaande punten aan:

  • Anti Rimpel & Anti Aging
  • Strakkere huid
  • Verjonging
  • Glans
  • Dikker haar
  • Sterkere en gezonde nagels

Review over CHV SmartFilm

Toen ik het pakketje van CHV SmartFilm kreeg werd ik gelijk heel blij van de verpakking. Het doosje oogt luxe en heeft een chique uitstraling. Verder bevat de verpakking 30 stuks SmartFilm waar je een maand mee kunt doen. De resultaten kunnen al na 2 weken zichtbaar zijn, maar bij sommige mensen kan dit iets langer duren. Zij zien soms pas na 4 tot 6 weken resultaat.

Het doosje kun je een beetje vergelijken met een tissue doosje. Je haalt er een film uit en de volgende ligt klaar, ideaal en snel in gebruik dus! De film zit verpakt in een zakje die je voor het aanbrengen moet verwijderen. Zoals je op de onderstaande foto kunt zien is de film niet heel groot.

Het aanbrengen van de CHV SmartFilm

Het aanbrengen is gelukkig heel makkelijk. Pak een film uit de verpakking en verwijder het zakje. Vervolgens plak je deze voorzichtig aan de binnenkant van de wang voor je gaat slapen. Alle supplementen die in de film zijn verwerkt worden binnen 10 á 30 minuten opgenomen. De smaak van de blaadjes vind ik zelf ook heel fijn. Het heeft een lichte munt en citroensmaak, heerlijk fris.

De SmartFilm werkt van binnenuit waardoor het veel meer effect heeft dan bijvoorbeeld een crème die je op de huid smeert. Hieronder kun je de ingrediënten en werking lezen.

Bekijk ook eens het onderstaande filmpje!

Mijn ervaring

Om te beginnen vind ik dit echt een hele toffe ontdekking. Ik wist van te voren niet dat er een soort film bestond die zoveel goeds voor je lichaam kan doen. Zelf vind ik het fijn om het doosje met SmartFilms op het nachtkastje te leggen, zo kan ik elke avond voor ik ga slapen een blaadje aanbrengen!

Helaas kan ik nu nog niks schrijven over de resultaten omdat ik het product nog maar kort gebruik. Uiteraard zal ik eind deze maand een update geven en het resultaat delen.<3

Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van deze review en het product willen bestellen? Neem dan eens een kijkje op de onderstaande website.

Dit artikel betreft een samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close