Mascara Essence – You Better Work

De nieuwe mascara van Essence, You Better Work schijnt perfect te zijn voor de sporters onder ons. De mascara is gym en waterproof, iets wat je niet zo heel vaak hoort. Bijna alle mascara’s van Essence vind ik heel fijn, dus hopelijk valt ook deze in de smaak!

you better work

De mascara’s van Essence kosten niet veel geld en zijn meestal van prima kwaliteit. De huls van deze mascara ziet er een beetje simpel uit, maar toch trok het gelijk mijn aandacht door de tekst: gym-proof / waterproof.

Lenght Definition mascara

Het borsteltje van deze mascara is smal aan de bovenkant en loopt breder uit naar beneden. Er zitten veel korte haartjes op het borsteltje waardoor ik geen overtollige resten mascara of klonten kan ontdekken.

Op de onderstaande foto’s kun je duidelijk zien dat de mascara mijn wimpers meer volume geeft. Ik ben echt een beetje verrast, geen klontjes maar gewoon mooie volle wimpers! Yay.

Zonder mascara
Hier draag ik de Lenght Definition mascara van Essence

Volume & Curl mascara

Het borsteltje van de Volume & Curl mascara heeft een gebogen vorm met normale haartjes. In vergelijking met het borsteltje van de vorige variant, zit hier vrij veel mascara op. Deze mascara zorgt voor volume en een krul.

you better work
Het borsteltje van de Volume & Curl mascara Essence

Ook bij deze mascara zitten mijn wimpers niet aan elkaar geplakt, top! Of het daadwerkelijk een krul heeft? Dit kan ik niet ontdekken, maar mijn wimpers hebben echt meer volume gekregen!

Conclusie

De belangrijkste vraag is natuurlijk of deze mascara’s echt gym en waterproof zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fanatieke sporter ben, dus hier kan ik niet goed over oordelen. Na het douchen zit de mascara nog steeds goed op zijn plek, en ook na een drukke dag vlekt de mascara niet op mijn huid. Super fijn, want andere mascara vlekken regelmatig wel op mijn huid!

you better work

De mascara is makkelijk te verwijderen met een goed reinigingsproduct. Ik ben erg te spreken over de nieuwe lijn, you better work van Essence. De mascara’s zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat en Etos voor 2,99

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close