Voeten verzorgen met Hema

Yay, de titel lees je goed! Dit keer geen haarmaskers of make-up, maar producten waarmee je jouw voeten heerlijk kunt verzorgen. Voeten zijn super belangrijk en toch worden deze vaak vergeten als we over verzorging praten. Zeg eens eerlijk, hoe vaak geef jij je ze de verzorging die ze verdienen? Tijdens het proberen van deze producten hield ik een fijn relax momentje. Lees je mee?

De onderstaande producten zijn verkrijgbaar bij de Hema

Voet Scrubcrème
De Scrubcrème haalt op zachte wijze dode huidcellen weg en maken de voeten heerlijk zacht. Masseer de crème met ronddraaiende bewegingen op natte voeten en spoel na enkele minuten af met lauwwarm water.

Voet Verfrissende Gel
Deze verfrissende gel ontspant, verfrist en helpt de doorbloeding van vermoeide voeten en benen. Was voor gebruik de voeten en maak ze daarna goed droog. De gel inmasseren en eventjes laten intrekken. Je hoeft dit product dus niet af te spoelen!

Voet Intensief Voedende Crème
Heb je last van hele droge voeten? Dan is deze voedende crème echt een aanrader. Het maakt mijn voeten heerlijk zacht en ik merk dat ze goed gehydrateerd zijn. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de crème regelmatig te gebruiken.

Deodorant Voetspray
Als je last hebt van zweetvoeten of vervelende geurtjes dan kun je ook nog kiezen uit de Deodorant Voetspray. Een spray met een fijne nevel die je onder de voetzolen en tussen de tenen moet spuiten, na het wassen en afdrogen. De spray heeft geen vieze geur, maar ruikt juist fris!

Wat vind ik?
Ik ben echt super enthousiast over deze fijne budgetvriendelijke voetverzorging van de Hema. Helemaal niet duur en de producten hebben stuk voor stuk een fijne werking! Leuk om een spa momentje voor jezelf te houden en zo krijgen voeten ook eens de aandacht die ze veel vaker zouden moeten krijgen.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments

  1. 22 april 2020 / 12:13

    Bedankt voor het delen van deze voetverzorgingsproducten! Mijn voeten zijn erg droog en na een lange dag wandelen ook vaak vermoeid. Ik masseer mijn voeten dan ook regelmatig wat goed helpt. Deze producten ga ik binnenkort ook uitproberen!

  2. 15 juni 2020 / 10:23

    Ik heb bij de Hema een aantal voetverzorgingsproducten ingeslagen. Ik heb best wel behoefte aan wat producten voor zelfpedicure. De scrubcrème is een erg goede ondersteuning als je daarna zelf nog eelt wilt verwijderen. Over de voedende crème ben ik erg enthousiast. Ik heb erg droge voeten en die crème helpt echt goed.