Balea Beautiful Long – review

Een poos geleden kwam ik deze twee producten van Balea Beautiful Long tegen in de DM. De verpakking deed mij gelijk denken aan de haarverzorging van Elvive Dream Lengths. Ik werd enthousiast en nam de shampoo en conditioner mee naar huis. Tijd om te testen!

Over Balea Beautiful Long

Zoals je aan de titel al kon zien, is deze lijn speciaal voor lang en beschadigd haar. Het herstelt beschadigde haarlengtes dankzij de verzorgende formule met keratine en magnolia-extract. De haarbouwstenen zoals keratine helpen de haarvezels te versterken waardoor de haarkwaliteit beter wordt.

Balea Beautiful Long

De Shampoo

De shampoo bevat geen siliconen en is verrijkt met keratine en magnolia-extract. De geur van magnolia ruik je terug in de shampoo wat erg lekker ruikt! Je kunt dit vergelijken met een hele lichte geur van perzik.

Balea Beautiful Long

De formule is niet heel dik maar ook niet dun. Een normale substantie die goed schuimt bij het aanbrengen.

De Conditioner

De geur van de conditioner ruikt hetzelfde als de shampoo, yes! Zelf vind ik het prettig als beide producten uit één lijn dezelfde geur hebben.

De structuur van de conditioner is lekker romig en de formule is ook verrijkt met keratine en magnolia-extract. Dit zorgt voor een mooie glans en dat je het haar gemakkelijk kunt borstelen.

Pssst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

Mijn ervaring

De shampoo schuimt goed bij het aanbrengen en de conditioner maakt mijn haar heerlijk zacht. Beide producten zijn fijn om te gebruiken en ook nog eens budgetvriendelijk! De flacons zijn verkrijgbaar bij de DM voor €1,45 per stuk.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Balea Beautiful Long

Mijn haar ruikt lekker na gebruik, maar de geur blijft niet héél lang hangen na het wassen. Verder heeft mijn haar een mooie glans gekregen en is het makkelijk doorkambaar. Kortom: een fijn product voor een vriendelijke prijs.

Wat is jouw favoriete shampoo en conditioner?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Klinkt goed, ik gebruik momenteel de shampoo en conditioner fudge. zeker om de gele tonen uit mijn haar te halen. Veel plezier met deze producten, maar dat komt wel goed zo te lezen!

    1. Oeeh! Die producten ken ik nog niet. Binnenkort maar even onderzoek doen. Thanks! 🙂

  2. Ik blijf me verbazen over de kwaliteit van Balea. Deze lijn spreekt me ook weer erg aan!

    1. Ja ik ook! Deze lijn is oprecht heel fijn, love it. <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close