Droogshampoo Batiste flop or not?

Droogshampoo, de perfecte oplossing voor een opfrisbeurt tussen de douchesessies door! In het verleden heb ik een aantal droogshampoos geprobeerd, maar daar haakte ik snel op af. Er kwam dan altijd een witte waas over mijn haar of het voelde heel vettig aan. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en zijn er zoveel meer droogshampoos op de markt gekomen! Tijd om het toch weer eens te proberen..

In de Kruidvat zag ik een aantal vrolijke flacons staan van Batiste. Ja ja… daar ging ik weer haha. De geur Cherry sprak me heel erg aan, lekker zoet.

Zoals je kunt zien is mijn haar erg vet op de onderstaande foto! Mijn haar begint dan altijd in van die lelijke plukken te vallen. Toen ik deze foto nam had ik 2 dagen mijn haar niet gewassen. Elke dag je haar wassen is helemaal niet goed voor je haar. Je ontvet je haar waardoor je het ontdoet van alle natuurlijke olien. Je haar wordt er droog van en kan sneller afbreken. Om die reden probeer ik het dan ook altijd nog een dagje uit te stellen met een droogshampoo. Tenzij het veel té vet is dan neem ik altijd een wasbeurt ofcourse!

Als eerste schud ik de droogshampoo goed en spray ik op een afstandje als eerste op mijn scheiding. Ik pak vervolgens een aantal plukken op en spray de plukken bij de haaraanzet in. Dit doe ik over mijn hele hoofd. Ik ga niet heel netjes te werk met droogshampoo. Als ik in de ochtend snel moet spray ik het ook vluchtig in mijn haar. Vervolgens masseer ik de droogshampoo met mijn handen door mijn haren.

Zoals je ziet is de meeste vettigheid uit mijn haar verdwenen! De droogshampoo laat een heel klein beetje een witte waas achter maar dit is niet storend. Daarnaast geeft het mijn haar ook echt een volumeboost! Jeeej, wie wil dit nou niet?

De heerlijke kersen geur is echt goddelijk! Als ik in de ochtend wakker word en dit in mijn haren spray ben ik helemaal happy. Batiste droogshampoo Cherry is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €5,49. Inmiddels zijn er veel verschillende geuren en kleuren van deze leuke flacons te koop.

Wat is jullie favoriete droogshampoo?

Liefs

x

 

Join the Conversation

 1. Ik heb toevallig ook laatst twee flacons besteld van Batiste via de kruidvat (om aan de gratis verzendkosten te komen haha)
  Heb ze nog niet geprobeerd, maar fijn dat jij er positief over bent!

 2. Wauw zeg, goed resultaat! Ik gebruik eigenlijk amper droogshampoo. Ik vind het wel handig op een festival of als ik écht geen tijd heb wanneer ik m’n haren moet wassen. Ik heb een spuitbus van Colab in de schuif liggen.

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Leuk om je reactie te lezen! Hoe bevalt de droogshampoo van Colab?

   1. Wel, die vind ik best prima! Ik heb de Fresh-variant omdat ik niet van al die funky geurtjes hou en die doet goed z’n werk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close