Nivea Hydro Care verzorging

Er is niks fijner dan een goed verzorgende coupe. Helaas wil dit niet altijd lukken doordat ons haar droog of pluizig is. Heeft Nivea hier de oplossing voor? Al een tijdje heeft Nivea de Hydro Care lijn te koop. Deze lijn werd speciaal ontwikkeld om je haar te hydrateren en er mooi en gezond uit te laten zien. Ben je benieuwd? Lees dan gezellig mee.

Beide flessen hebben een mooi strak design wat ook nog eens heel fris oogt door de heldere blauwe kleuren.

De shampoo is verrijkt met Macadamia Olie en Eucerit. Macadamia Olie is rijk aan diverse vitamines en mineralen, zoals mangaan, koper, ijzer, magnesium en zink. De olie haalt men uit noten van de macadamia boom.

Eucerit is een chemisch middel op basis van alcohol en wax. Dit middel heeft de eigenschap om vet en vocht (in dit geval water) aan elkaar te laten binden.

Verder heeft de shampoo een lekkere frisse geur en een normale substantie, niet te dik en niet te dun. Kortom: gewoon een normale shampoo! De shampoo belooft mijn haar te hydrateren, een betere doorkambaarheid en mijn haarstructuur te versterken voor een betere veerkracht. De shampoo schuimt goed op mijn haren en na het uitspoelen voelde het zelfs al lekker zacht aan!

De conditioner maakte mijn haar zijdezacht, echt heerlijk! Ook merkte ik bij het borstelen van mijn haren dat ik er gemakkelijk door heen gleed, geen klitten. Zowel de shampoo als conditioner hebben dezelfde frisse geur wat ik heel prettig vindt.

Beide producten vind ik heel fijn om te gebruiken! Mijn haar voelt heerlijk zacht aan en glanst mooi. Wat is jouw favoriete shampoo of conditioner?

Liefs
x

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

  1. 1 april 2018 / 20:18

    Ik geloof direct dat deze fijn is! Nivea stelt mij nooit teleur.
    Momenteel gebruik ik de charcoal shampoo en conditioner van Dr. Organic, ik krijg er heel schoon en zacht haar van.

Secured By miniOrange