Kruidvat Great Lengths -review

Heb jij de nieuwe lijn van Kruidvat Great Lengths al ontdekt? Deze lijn is speciaal voor lang haar dat extra verzorging nodig heeft. In deze review test ik de shampoo, conditioner en het haarmasker. Benieuwd? Scrol dan snel naar onderen.

Kruidvat Great Lengths

Alle drie de producten zijn verrijkt met keratine, tarweproteïne en provitamine b5. Deze ingrediënten versterken en herstellen dunner wordende haarlengtes. Ik ben benieuwd!

De shampoo € 1,59

Masseer een beetje shampoo in op vochtig haar en spoel het na enkele seconden uit.

Kruidvat Great Lengths

Bij het aanbrengen richt ik mij vooral op de hoofdhuid, omdat de hoofdhuid altijd het meest vet is. De shampoo heeft een inhoud van 500 ml.

De conditioner € 1,99

Breng de crèmespoeling aan na het wassen en laat het één á twee minuten inwerken. Spoel dan de conditioner zorgvuldig uit.

Kruidvat Great Lengths

Bij de conditioner richt ik mij juist meer op mijn haarpunten. Dit doe ik met een reden. Ik wil immers niet dat mijn hoofdhuid door de ‘vette’ conditioner, eerder vet wordt. De flacon heeft een inhoud van 500 ml.

Het haarmasker € 2,99

Gebruik het masker na het wassen op handdoekdroog haar. Masseer het product in en laat het ongeveer 5 minuten inwerken.

Kruidvat Great Lengths

Net zoals bij een conditioner richt ik mij ook met een haarmasker meer op de haarpunten. Gebruik het haarmasker voor een optimaal resultaat, 2 á 3 keer in de week. De pot bevat 300 ml crème.

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Conclusie

Normaal koop ik eigenlijk geen producten van Kruidvat eigen merk, als het om shampoo en conditioner gaat. Dit komt denk ik omdat de verpakking mij niet aanspreekt. De nieuwe lijn van Kruidvat Great Lengths, deed mij denken aan L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths, waardoor ik nieuwsgierig werd. Ik ben oprecht verrast en deze lijn komt qua geur dicht in de buurt van het duurdere merk L’Oréal Elvive.

Deze lijn van Kruidvat Great Lengths is dus een goede budgetvriendelijke optie! 😉

Het is een hele fijne lijn die mijn haren goed verzorgen. De geur van alle drie de producten ruiken fris en hebben een licht zoete (tropische) geur. Klik op de onderstaande linkjes voor meer info, of als je deze lijn wilt bestellen.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close