Guhl Herstel & Balans met Manuka-honing

Vandaag test ik de producten van Guhl Herstel & Balans. Deze nieuwe lijn is sinds kort verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en is voor overbelast, droog en beschadigd haar. Zoals jullie misschien wel weten verf ik regelmatig mijn haar en ben ik dan ook vaak opzoek naar een milde shampoo. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker even verder.

Ik kocht de shampoo, conditioner en het haarmasker, en ben erg nieuwsgierig hoe deze producten zullen werken. Alle producten uit deze lijn bevatten Manuka-honing en Melk. Manuka-honing is in Nieuw-Zeeland erg geliefd om zijn verzorgende eigenschappen en de melk is rijk aan essentiële voedingstoffen.

Zowel de shampoo als conditioner maken mijn haren heerlijk zacht en ik merk gelijk dat deze lijn heel mild is voor mijn haar. De shampoo schuimt goed op mijn haar maar toch wat minder dan een normale shampoo. De conditioner heeft een romige substantie wat lekker snel in mijn haar trekt.

Het haarmasker is een stuk dikker dan de conditioner wat naar mijn mening erg prettig is! Daarnaast hoef je het masker ook maar 1 minuut te laten intrekken wat erg handig is. Soms heb ik niet altijd zin om een haarmasker in te doen omdat je dan vaak 5 a 10 minuten moet wachten. De inwerktijd is voor mij een echt pluspunt!

Het lekkerste van deze lijn vind ik toch wel de geur! Alle producten hebben één dezelfde geur namelijk, zoet en bloemig.

Guhl herstel & balans shampoo €7,99
Guhl herstel & balans conditioner €7,99
Guhl herstel & balans Haarmasker €9.99

Deze producten van Guhl ga ik zeker opmaken en vast nog wel eens vaker kopen want het is een hele fijne lijn! Wanneer je last hebt van droog, overbelast of beschadigd haar dan raad ik je deze producten zeker aan!

Wat vinden jullie van deze lijn?

Liefs
x

 

 

Join the Conversation

  1. Ik ben heel benieuwd naar de geur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close