Lang haar met L’Oréal Elvive

Je hebt vast wel eens het reclamespotje voorbij zien komen van de nieuwe shampoo en conditioner van L’Oréal Paris. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor lang en beschadigt haar maar natuurlijk kun je het ook gebruiken bij wat korter haar. Lees je mee?

De flacons vind ik zo fleurig door de leuke kleurtjes! Ik krijg er echt een zomers gevoel van. Wanneer je veel last hebt van gespleten haarpunten of beschadigt haar dan is deze lijn zeker iets voor jou! L’Oréal belooft de onderstaande punten:

  • minder gespleten haarpunten door plantaardige keratine
  • versterkt de haarlengtes door de vitamines PP & B3
  • geeft glans door de castor olie

Normaal gesproken geloof ik niet veel in al die leuke commercials aangezien elk haartype anders is, gevoed wordt van binnenuit en het eetpatroon een grote rol speelt. Natuurlijk kan een goede verzorging geen kwaad en ik ben dan ook erg benieuwd, wat deze lijn met mijn haar zal doen!

Zowel de shampoo als conditioner heeft een crèmeachtige formule.

Zowel de shampoo als conditioner maakt mijn haar zijdezacht en wat een heerlijke geur hebben deze producten! Lekker zoet en het doet me dan ook echt denken aan een zomerse cocktail, die je lekker op een terras weg slurpt.

De no haircut cream van L’Oréal Paris zorgt voor een optimale verzorging naast de shampoo en conditioner. De crème beschermt je haar tegen haarbreuk en gespleten punten. Het leukste aan dit product vind ik dat het gelijk ook hittebescherming biedt tot 180 graden. Super fijn aangezien ik altijd mijn haar droog foihn! Verder bevat de crème vitamines, keratine en castor olie.

De crème kun je op droog of vochtig haar aanbrengen en beide keren maakt het mijn haar heerlijk zacht. Ik merk dat mijn haarpunten er minder droog uitzien. De crème plakt niet en ziet er niet vet uit! 

  1. shampoo
  2. conditioner
  3. no haircut cream

Zoals je ziet heeft mijn haar veel glanst gekregen en het ziet er zo mooi smooth uit! Deze producten ga ik zeker vaker gebruiken.

Wat mij betreft een super fijne lijn die mijn haar heel zacht maakt. Weinig klitten en een mooie glans. Alle producten van deze lijn hebben één verrukkelijke geur.

Wat voor producten gebruiken jullie om je haar te verzorgen?

Liefs
x

 

 

Join the Conversation

  1. Deze lijn klinkt zeker niet verkeerd. Leuke kleurtjes hebben de verpakkingen ook, doen lekker vrolijk en zomers aan. Fijn en handig dat de no haircut cream tegelijkertijd een hittebeschermer is. Op dit moment gebruik ik de shampoo & conditioner van Garnier’s lijn “The Loving Blends” met arganolie en cranberry die speciaal zijn voor gekleurd haar.

  2. Klinkt goed! Ik gebruik The Loving Blends van Garnier, die vind ik zelf ook heel fijn! 🙂

  3. Ik gebruik altijd de shampoo en de conditioner het ruikt altijd heerlijk. Ik vind dat de shampoo en conditioner altijd een mooi resultaat geven! Mooi beschreven in je blog en nette foto’s ziet er geweldig uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close