Balea More Blond

Tijdens mijn vakantie in Duitsland kon ik het niet laten om een kijkje te nemen bij verschillende drogisterijen, waaronder ook de DM. Dit keer kocht ik een shampoo en conditioner van het merk Balea Professional. De tubes doen mij heel erg denken aan John Frieda Sheer Blonde, jullie ook?

Klik op het linkje voor meer informatie over de onderstaande producten.

Deze lijn van Balea More Blond bestaat uit vier verschillende producten. Naast de shampoo en conditioner is er ook nog een masker en een spray te koop die het haar blonder maken.

Shampoo
Zowel de shampoo als conditioner is verrijkt met keratine en zonnebloemolie. Een krachtige formule die zorgt voor soepel en glanzend haar. Geleidelijk zal het haar worden opgehelderd met natuurlijke blonde effecten. De substantie is vrij dun en niet heel bijzonder. Je kunt dit vergelijken met een huismerk van bijvoorbeeld de Kruidvat of Etos.

Conditioner
De dikke structuur van de conditioner vind ik erg fijn! Het voelt bijna alsof ik een soort maskertje in mijn haar masseer, heerlijk. Wist je dat beide producten vrij zijn van siliconen en alcohol?

Wat vind ik van Balea More Blond?
De conditioner zou ik de volgende keer weer kopen, maar de shampoo niet. Mijn haar werd stroef van de shampoo en de substantie vond ik zelfs een klein beetje waterig.  Hierdoor is het voor mij een no go. Daarentegen vind ik de conditioner echt top! Een fijne structuur en het heeft mijn haar heerlijk glad en zacht gemaakt. Op de achterkant van het etiket staat het volgende:

Geleidelijk opgehelderd blond met natuurlijke felle blonde effecten.

Of mijn haar echt blonder is geworden? Nee. Dit kon ik helaas niet ontdekken terwijl ik de shampoo en conditioner 3 weken heb gebruikt..

Wat is jullie favoriete product van Balea?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close