Isana droogshampoo – Rossmann

Als je bekend bent in Duitsland dan ken je vast ook de drogisterij Rossmann. Ik kocht daar een droogshampoo van het merk Isana voor blond haar. Droogshampoo is zo´n fijne uitkomst voor wanneer je vet haar nog één dagje wilt uitstellen met wassen. Ideaal! Nieuwsgierig of ik je dit product zal aanraden? Lees dan deze review door!

De meeste mensen gebruiken droogshampoo in de ochtend om een vet kapsel nog even een frisse boost te geven. Dit deed ik een paar jaar geleden ook altijd, maar wist je dat je het veel beter kan aanbrengen voor je gaat slapen? De shampoo kan zo de hele nacht inwerken en door het woelen in je slaap zal de witte waas in de ochtend ook niet meer zichtbaar zijn. Je zult dan ook met een fris en fruitig kapsel uit bed stappen, ideaal toch? 🙂

Isana droogshampoo heeft een vrolijke uitstraling door de gele kleur. De flacon heeft een inhoud van 200 ml en de geur ruikt lekker fris, maar is niet bijzonder. Persoonlijk vind ik het wel een klein beetje jammer dat dit product niet een lekker geurtje heeft zoals de producten van Batiste.

Before

De meeste droogshampoos laten vaak een klein beetje een witte waas achter, wat ook bij dit merk Isana het geval is. Gelukkig is dit niet heel erg aangezien de witte waas redelijk snel weg gaat.

After

Behalve de neutrale geur vind ik deze droogshampoo een goed product. De spray heeft een een goede nevel en brengt gemakkelijk aan. Kortom, zeker een aanrader!

Wat is jullie favoriet?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close